Astăzi începe ExpoBike 2011

A început sezonul târgurilor și expozițiilor. Dacă săptămâna trecută am avut târg de vânătoare și pescuit, în acest sfârșit de săptămână ne așteaptă două târguri care vor să ne propună metode de a ne îmbunătăți sănătatea și anume – expoziția “Sistemul Medical Bucureștean” și “ExpoBike 2011”.

În afară de grija pentru sănătatea noastră și a familiilor noastre, aceste două târguri mai au în comun ceva – participarea Asociaţiei “BateŞaua să Priceapă Iapa” și a celor de la magazinul Veloteca.

ExpoBike 2011 este până acuma cea mai mare expoziție de biciclete organizată în România și se desfășoară în București, la Romaero Băneasa, între 8 și 10 aprilie.

Iată mai jos comunicatul Veloteca referitor la această expoziție (acesta conținând detalii importante despre desfășurarea “ostilităților în teren”):

VELOTECA te invită la  Salonul de Biciclete si Accesorii ExpoBike 2011
Bucureşti / Romaero Băneasa / 08 – 10 aprilie 2011

Expozițiile de profil reprezintă esența comerțului cu biciclete, și Veloteca vă propune un weekend plin de informație, surprize și oferte la ExpoBike 2011. Am împărțit cele trei zile ale manifestației după cum urmează:

Vineri = Road Day (demonstrații de biciclete de sosea: cursiere, cross-uri, trekking-uri etc, expoziție de modele de top de la Merida, Giant, Felt, Ideal, conferința de presă în care GeoBateŞaua şi Lucian Mândruţă lansează invitația pentru  marșul “Cu bicicleta la mare” din 14-15 mai 2011)

Sâmbată = Mountain Day (demonstrații de biciclete de munte, 3 momente demo ale riderului Dominik Raab de la echipa UMF, prezentare echipă “Merida Nomad Team powered by Veloteca”,

Duminică = City Bikes Day (demonstrații de biciclete de oraș, concert Maria Radu, expoziție de Electra, Brompton, Pashley)

GeoBateŞaua şi Lucian Mândruţă vă invită să plecăm la mare!
Vineri, orele 15.30 vă așteptăm la standul Veloteca, să stabilim detalii legate de plecarea cu bicicleta la mare, în 14-15 mai. Alături ne vor fi partenerii de la Merida, Zakudo, MBike şi High5. Lucian Mândruţă ne va prezenta incredibila Merida Scultura cu care va parcurge cei 275 de kilometri în două zile. GeoBateŞaua şi Lucian Mândruţă sunt la cea de-a cincea ediţie a marşului demonstrativ „Cu bicicleta la mare”.

Un campion al echipei UMF de trial vă aşteaptă la standul Veloteca de la ExpoBike
Unul dintre cei mai cunoscuţi rideri de Trial şi Street, Dominik Raab, ne va onora cu prezenţa la standul Veloteca din cadrul expoziţiei de biciclete BikeExpo ce va avea loc în perioada 8-10 Aprilie în incinta Romaero, Bucureşti. Astfel, sâmbătă 9 Aprilie, îl vei putea admira pe Dominik executând trick-uri excepţionale chiar în cadrul expoziţiei, Dominik va evolua la orele 11.00, 14.00 şi 16.00. Trei show-uri care le taie respiratia celor ne-avizati, dar care ii provoaca la maxim pe tinerii nostri trialisti!
Dacă nu-l cunoşti pe Dominik Raab, poţi arunca o privire, pentru a-i analiza pe deplin aptitudinile.


UMF Trailer -Part1 from UMF Bikes on Vimeo.

 

Dominik este rider UMF şi are 3 biciclete diferite: una pentru Street şi Trial, una pentru Dirt Jump (UMF Hardy Steel Team) iar cealaltă pentru Freeride (UMF Freddy Team). Bicicletele si tricourile personalizate UMF (United Merida Freeriders) semnate de el, pot fi achizitionate si de la magazinul Veloteca din Sos. Iancului 100, sector 2, Bucuresti.
Dominik Raab este nascut in 31 iulie 1985 la Linz, Austria. Are 1,78m inaltime, 67 kg. Pedaleaza din 1997 si incepand cu anul 2007 este Mountain Biker profesionist. Stilul lui este o combinatie incredibila a disciplinelor MTB: trial si street. Astfel, a reusit sa ajunga Campion National, sa ocupe locul 6 la Campionatul European si locul 15 la Campionatul Mondial.

Probele numite “Biketrials” sunt cele mai tehnice din cadrul disciplinei velo. Principalul scop al acestei laturi sportive este sa traversezi o serie intreaga de obstacole diferite (artificiale sau naturale) fara a atinge pamantul cu picioarele. Mediul natural si urban sunt cadrele perfecte pentru practicarea acestui sport. Dar nu este recomandat decat celor cu multa experienta!
Dominik este un expert nu numai in demonstratii, dar si un profesor foarte bun. El va poate impartasi cateva din micile si marile lui secrete, sambata, la standul Veloteca din cadrul expoziţiei de biciclete BikeExpo ce va avea loc în perioada 8-10 Aprilie în incinta Romaero, Bucureşti. Este vorbitor de engleza si va poate da autografe! Va asteptăm…

‘Nomad Merida Team’, proudly powered by Veloteca!
Tot sâmbătă, Veloteca lansează oficial echipa “Nomad Merida” în anul competiţional 2011, care va debuta la maratonul “Prima Evadare” din 8 mai. Veloteca este sponsor al echipei şi al maratonului, alături de Merida, una dintre cele mai mari companii producătoare de biciclete şi echipamente din lume. Vă aşteptăm la orele 18.00 să fiţi alături de noi şi să le urăm succes! Din ce în ce mai mulţi români iau cu asalt Startul competiţiilor de mountain bike, aşa că este momentul să începem să susţinem atât concurenţii cât şi organizatorii.

Să cântăm în cor, o serenadă, pentru bicicletele de oraş!
Duminică, ziua este dedicată bicicletelor de oraş, pliabile sau nu, gospodine sau nu… Maria Radu, una dintre cele mai dragi nouă soliste, ne va fi alături între orele 13.00 şi 13.30, pentru a celebra plimbarea pe biciclete urbane, cum ar fi Brompton, Pashley sau Electra. Aflată în apogeul carierei sale, Maria Radu re-descoperă bicicleta copilăriei în pragul maturităţii. După cum afirma chiar ea, “Eu încă nu am crescut, încă mai car rolele după mine în portbagajul maşinii, dar cred că a sosit timpul să mă maturizez şi să îmi iau o bicicletă”. Aşa că vă invităm alături de ea şi de noua sa bicicletă Brompton, la standul Veloteca, pentru a descoperi că bicicleta este o jucărie, dar una foarte serioasă! Începând din acest an, Maria este o promotoare înfocată a bicicletei, alături de echipa Veloteca.

Pro Memoria:
Şos. IANCULUI 100, sectorul 2, Bucureşti, cod 021728 [harta]
Un magazin unde puteţi găsi biciclete de toate felurile, pentru adulţi sau copii, accesorii, echipamente de oraş, de şosea şi de munte, rastele de biciclete, literatură de specialitate, hărţi sau ghiduri.
Veloteca este cel mai mare magazin multi-brand de biciclete din Romania. Numai la noi puteti alege o bicicleta pentru oricare membru al familiei, din cele peste 200 modele expuse in magazin.
Marci de biciclete disponibile in magazin: Merida, Corratec, Giant, UMF, Felt, Ideal, Magellan, Rock Machine, Pashley, Brompton, Dahon, Electra, Oyama, Bergamont, Eastern Bikes, WeThePeople, Leader, in curand si altele…
Accesorii, piese si echipament pentru bicicleta: Shimano, SRAM, Avid, Duncon, RockShox, Acor, Bike Fun, Bike Positive, Thule, Bellelli, Point, SKS, TSG, Solitaire, 661, Brooks, PRO, MET, VDO, Zakudo si altele.

Felicitari celor care aleg sa mearga pe doua roti!

Programul magazinului:
Luni – Vineri: 10.00 – 20.00
Sâmbătă: 10.00 – 16.00
Multumim anticipat pentru vizita!
‚velotecarii’

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© Alex. Burlacu