București Capitală Europeană a Culturii în 2021

Sunt nenumărate poveștile acestui oraș, fiecare stradă din centrul său putând spune povești timp de ore…

 

Ateneu

A photo posted by Alex. Burlacu (@alex_burlacu2) on



 

Da, ați auzit bine. Bucureștiul, orașul pe care cu toții iubim să-l urâm și care a intrat ca un drog în inimile și mințile noastre, orașul pe care nu-l părăsim nici atunci când ne face să pierdem ore-n trafic, orașul în care se betonează rădăcinile copacilor, dar în același timp orașul lăudat de un Mircea Eliade, cântat de-a lungul timpului prin voci de neuitat, orașul Cantacuzinilor și al Brâncovenilor, acest București candidează la titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021.

 

În sprijinul acestei inițiative au început deja să se întâmple multe evenimente și, nu pot decât să sper că acel (acum îndepărtat) 2021 va oferi Bucureștiului titulatura meritată. Dară pentru mai multe șanse în această înițiativă e nevoie de implicarea voluntară a cât mai multor persoane.

 

Unul din modurile în care se poate susține această inițiativă este postarea de fotografii și mesaje cu ashtagul #bucuresti2021 pe rețelele de socializare, fie vorba de Twitter, Facebook sau Instagram.

În acest mod, pe lângă sprijinirea inițiativei se vor aduna și mai multe imagini și povești despre locuri poate necunoscute Micului Paris.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© Alex. Burlacu