Și eu susțin echipa bloggerilor la Triathlon Challenge – Mamaia 2010

Ăsta e anul în care am reușit din varii motive să ratez mai toate concursurile la care mi-aș fi dorit să particip. Poate ultimul din acest an, este Triathlon Challenge care are loc la Mamaia pe 11 septembrie.

Așa că nu-mi rămâne decât să stau pe margine și să aștept rezultatele, pozele și poveștile de după concurs. Neplăcut, dar nu toate experiențele-s plăcute-n viața asta.

Dacă la individual îl susțin fără discuție pe Emilian Nedelcu (biciclistul.ro) la echipe susțin Echipa Bloggerilor. Nu neapărat că acolo la un colț mă simt și eu posesor de blog ci pentru că această echipă va fi condusă spre culmile succesului de Vlad Dulea. Susțin doi bicicliști pasionați, doi oameni minunați înainte de toate, cărora le urez multă baftă în concurs…

Când vorbesc de Echipa Bloggerilor îl amintesc doar pe Vlad pentru că echipa este încă în căutarea unui înotător și a unui alergător, oameni care vor fi aleși în urma unei preselecții despre care puteți afla mai multe detalii de Chinezu.

Și când spuneam că sunt oameni minunați nu glumeam. Nu m-am apucat eu bine de scris acest articol și văd pe twitter încă o inițiativă faină. Vlad Dulea “Căpitanul” va participa într-un tricou cu numele și adresele web ale celor care-l susțin. Este o inițiativă demnă de un căpitan nu-i așa? 🙂

Comments

4 responses to “Și eu susțin echipa bloggerilor la Triathlon Challenge – Mamaia 2010”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© Alex. Burlacu