Cum se schimbă fusul orar in Linux eventual scriptat

Azi, un amic de-al meu a avut o problemă interesantă de rezolvat, și anume să schimbe fusul orar si ora pe mai multe servere pe care le administrează la firma unde prestează.

Știind ca în ultima vreme a instalat si el Ubuntu, răspunsul a fost scurt:

Dar, răspunsul lui s-a legat de anumite zone ale corpului și niște rude, mai mult sau Citeste mai mult

Scurtă listă de comenzi în Ubuntu (mai mult sau mai puțin utile)

Aruncând o privire la comenzile pe care l-am executat in ultima perioadă, mi-a venit ideea de a le strânge la un loc pe cele mai des utilizate. Deși personal folosesc Gnome, am căutat să pun în listă și echivalentul pentru KDE. Dacă nu se potrivesc, aștept cu interes corecții.
Așadar, pe categorii, lista arată cam așa:
Comenzi care necesită Citeste mai mult

Foarte drăguț de vazut: Tom si Jerry, variantă reală

Prin multele emailuri de azi am găsit și un atașament foarte drăguț. Tom și Jerry varianta din viața reală. Și daca aveți răbdare, puteți vedea  că la o adică și șoarecele poate ataca pisica. "Într-o nu știu care casă, sub o nu știu care masă....."

Vă mai amintiți?
[zdvideo]http://alex.burlacu.org/wp-content/uploads/2009/03/6698.flv[/zdvideo] Citeste mai mult

Multumesc din inimă labelor de la RDS/RCS

După doar două zile, deși nu au știut să spună ce se întamplă, și nimeni de la RDS/RCS nu a dost în stare să spună cât va dura până când se va fixa problema, de la sine, conexiunea mea și-a revenit, si am din nou net....

Cum ar zice băieții de la Paraziții.... Iosefini....

Totuși sper sa trăiesc ziua în care va exista în România Citeste mai mult

Folosirea unei mașini virtuale făcute pentru VMware Servr 2.0 in VMware Server 1.0

Azi am avut nevoie să rulez niște proceduri mai ciudate pe o mașină virtuală. Nu vreau să risc să bușesc imaginea originală, așa că mi-am copiat fișierele mașinii virtuale pe calculatorul meu. Toate bune și frumoase, însă pe mașina mea rulez VMware Server 1.0 si nu am de gând sa schimb acest lucru. Dar ce e de făcut pentru a evita Citeste mai mult

1 2