Vitan – Sala Palatului 115 minute – Coafura rezistă, nervii mei… NU!

Nervii personali... sunt foarte aproape de a ceda.

Din păcate, azi a trebuit să plec cu mașina de acasă. Nu știu dacă așa funcționează lucrurile de obicei, sau doar datorită faptului că toți handicapații își scot mașinile la plimbare pe post de umbrelă ori de câte ori plouă, dar azi a fost ceva incredibil. Am sunat chiar la 021-9544 Citeste mai mult

Micile plăceri uitate.

Abia ieri am reușit sa îmi revin oarecum după ultimile două săptămâni, cea în care am fost plecat din oraș și săptămâna trecută, în care am tras să revin "în joc".
Și ieri, săptămâna trecută,   pe minunăția de ploaie care m-a condus la serviciu, am avut "revelația".
Asta pentru că în timp ce pedalam eu cuminte, undeva Citeste mai mult

O nouă campanie phishing în numele Raiffeisen Bank

Nu-mi era dor de emailurile care mă invită să descarc mai știu eu ce formular, sau care îmi cer să îmi completez datele prin mai știu eu ce sistem securizat.... Azi episodul ....șpe.

 

-------- Original Message --------

Subject:
ALERTA ATAC PHISHING ! ! ! ATENTIE ! ! !

Date:
Wed, 17 Jun 2009 07:19:31 +0200

From:
Raiffeisen Citeste mai mult

Novembers Doom pregătesc un nou ablum și dau un iPod

Cei de la Novembers Doom tocmai au terminat lucrul la următorul album și au început munca de promovare.

Și ca să fie totul și mai fain, au pornit și o tombolă pe youtube în care vor da un iPod Nano 8GB, personalizat Novembers Doom unuia dintre cei care subscriu canalului lor și care comentează colajul de prezentare al noului album.

Acest Citeste mai mult

Record de emailuri, tentativă de phishing în numele Raiffeisen Bank

Astazi am primit 3 emailuri care mă anunță că trebuie ba să îmi actualizez datele, ba ca se chinuie să ma găseasca la telefon și au dat în greu... Partea interesantă este că trimit la adrese diferite pe net, ceea ce mă face să mă întreb dacă nu cumva a devenit o modă să generezi astfel de emailuri... O fi existând un "wizard" pentru Citeste mai mult