Sărbători fericite tuturor

Pentru că mâine este Ajunul Crăciunului, îmi permit să postez aici urările mele de bine pentru toți aceia care în cursul ultimului an au vizitat acest blog, pentru toți acei oameni pe care i-am întâlnit în acest an și nu în ultimul rând, pentru toți cei care mi-au fost și îmi sunt aproape:

Crăciun fericit!

Merry Christmas

Froehliche Citeste mai mult

Spam cu mesaje în limba română

De câteva zile găsesc în lista de spam comentarii în limba română. Textul este: "Mi place acest articol", "Interesant articol tău", "invatat o multime" și "Citesc cu placere aici".
La cât respectă gramatica limbii române, am o vagă impresie că-s traduse cu un motor destul de prost....
Dar, cineva și-a dat silința să personalizeze mesajele Citeste mai mult

Mulțumesc Timișoara

Din 1989 încoace, în fiecare an, dimineața zilei de 17 Decembrie este pentru mine o dimineață în care printre primele lucruri pe care le fac, trimit mulțumirea mea și gândurile cele mai bune, împreună cu o lacrimă către cei care au murit la Timișoara.
Îmi aduc aminte, cum, acum 20 de ani... ce repede dar greu au mai trecut, pe buzele Citeste mai mult

Convingător?

Un amic m-a rugat acum ceva săptămâni să îi dau o mână de ajutor în găsirea unei persoane de marketing pentru firma sa. Ideea era să facem împreună un chestionar și un set de întrebări care să ajute în a identifica cât mai bine persoana potrivită pentru postul cu pricina.
După ce ne-am aberat noi o perioadă de timp am născocit Citeste mai mult

Folosirea OpenDNS și Google Public DNS

O soluție rapidă pentru îmbunătățirea vitezei de navigare pe Internet este schimbarea DNS-urilor furnizate de ISP cu unele mai rapide, furnizate de alți prestatori:) cum ar fi OpenDNS sau mai nou Google. Am amintit acești doi furnizori, pentru că funcționează decent și în plus folosirea DNS-urilor este gratuita.
Cei care doresc. pot afla Citeste mai mult

Eu am ales să nu fiu cool…

Eu am ales să nu fiu cool. Eu am ales să nu fiu comod. Eu am ales să nu fiu la modă.
Un banc (dar câte lucruri adevărate nu sunt spuse ca bancuri) spunea despre căsătorie că este acea instituție inventată de jidani pentru a face sex gratis.
Dar dacă stăm puțin și lăsăm gluma la o parte, sunt mult mai multe concepte inventate doar pentru Citeste mai mult

1 2