Partenere întru hibernare

De când a venit așa serios iarna pe la noi, motocicleta și bicicleta din poza de mai jos împart cablul cu care sunt legate și visează la o primăvară care parcă e tot mai departe. Partenere întru hibernare, sunt sigur că abia așteaptă să zburde pe străzile orașului... Și câte mai sunt ca ele...

Împart același destin, de vehicule Citeste mai mult

Un nou gadget de la Apple – încă o tonă de emailuri șterse

Nu știu de ce, dar, știrea care umple toate site-urile și forumurile azi mi-a adus aminte de Toma Caragiu. Dacă vă mai aduceți aminte - Bradul - "Dacă nu apucaţi nici molift, cumpăraţi un brad de plastic... care poate fi folosit atât ca gladiolă, cât şi ca pom de iarnă, într-un cât nu seamănă nici cu una, nici cu alta."
E... iaca Citeste mai mult

Colectarea selectivă “Made in Romania”

M-am bucurat anul trecut când am văzut că au apărut pe stradă containere pentru colectarea selectivă.
M-am bucurat din nou când am văzut că lumea începe să le și folosească și am văzut oameni care puneau hârtia în containerul pentru hârtie, obiectele din plastic în cel pentru plastic etc. Am rămas impresionat când am văzut angajați Citeste mai mult

Sincronizarea calendarului Nokia E72 cu Google Calendar

Ca deobicei, orice schimbare de jucărie, aduce multe dureri în anumite zone ale corpului... Așa și cu Nokia E72. Despre el ca telefon, numai de bine... Are (aproape) tot ce-mi doresc de la un telefon.
Singura problemă, am întâmpinat-o atunci când am vrut să îmi sincronizez contactele și mai ales calendarul cu serviciile Google.
Așa că după Citeste mai mult