Ghidul începătorului în Ubuntu 10.04 – disponibil pentru descărcare

Sau "Getting Started with Ubuntu 10.04" este disponibil pentru descărcare de pe pagina proiectului Ubuntu Manual. Momentan varianta în limba engleză. Varianta în limba română mai are de așteptat, așa că cei care doresc pot descărca momentan varianta în limba engleză sau în alte limbi în care traducerea a fost finalizată.

Alte lucruri Citeste mai mult

Și eu susțin echipa bloggerilor la Triathlon Challenge – Mamaia 2010

Ăsta e anul în care am reușit din varii motive să ratez mai toate concursurile la care mi-aș fi dorit să particip. Poate ultimul din acest an, este Triathlon Challenge care are loc la Mamaia pe 11 septembrie.
Așa că nu-mi rămâne decât să stau pe margine și să aștept rezultatele, pozele și poveștile de după concurs. Neplăcut, dar nu Citeste mai mult

Banii pot fi unicul scop în viață ?

Revin cumva în continuarea articolului de dimineață.
Sun azi un cunoscut să-i urez de onomastică... Și mă lasă KO în colțul verde cu un răspuns cel puțin năucitor... "Eu nu te-am sunat că nu am bani și mi-era târșă că mă inviți în oraș și n-am de cadouri." Recunosc, am închis telefonul fără să mai adaug ceva... Ce rost să Citeste mai mult

Găzduirea mai multor site-uri cu SSL pe același IP

Poate părea o rezolvare prostească și sunt convins că există multe alte metode mai elegante pentru a rezolva situația cu pricina.

M-am mai lovit de necesitatea găzduirii mai multor site-uri pe același server, toate având nevoie de SSL și neavând la dispoziție decât  o singură adresă IP.
Unde s-a putut am actualizat Apache și OpenSSL Citeste mai mult

Turul orașelor României… făcut pe jos

Într-o țară în care mulți se feresc să meargă pe jos până la supermarket-ul din capătul străzii, unde mașina este cea mai importantă carte de vizită pe care o pot etala unii, un om simplu a făcut ceea ce unora le poate părea incredibil - turul orașelor României pe jos.

Numele acestui temerar este Mirel Magop. A pornit în această Citeste mai mult

Piesa zilei – Vama – Pe sârmă

M-am trezit de dimineață fredonând piesa asta... Apoi am ajuns la birou... și am uitat de ea... până ce am primit poza asta...

Primită de la cyclop.tumblr.com

Și brusc mi-a revenit în cap melodia asta... Așadar... piesa (obesivă) a zilei de azi e Vama - Pe sârma...

Versurile fiind:

Dacă oamenii-ar privi spre cer, Citeste mai mult

1 2