Decât să bați maidanul, mai bine bate step

Din octombrie Dana Cavaleru (v-o mai amintiți din "Contraste"?) (re)-începe cursurile de step.

Așa că, dacă în copilărie vă doreați să dansați ca Fred Astaire acum puteți începe... cu începutul.... Primul curs se va adresa începătorilor în 4 octombrie 2010 de la ora 19.
Au loc două ședințe pe săptămână: Luni și Miercuri Citeste mai mult

A fost și “Ziua fără mașina mea în orașul meu” – 2010

În ceea ce unii ar putea numi demonstrație de masochism în grup, ne-am adunat aseară vreo 100 de oameni la Arcul de Triumf pentru marșul organizat de Asociația "Bate Șaua Să Priceapă Iapa" pentru a sărbători în felul nostru veloruționar "Ziua fără mașina mea în orașul meu".
Pe un trafic sufocat de șoferii care-și scot mașinile Citeste mai mult

Invitație la Festivalului Seri cu orgă la Sala Radio

Fundatia Vodafone împreună cu Radio Romania Cultural organizează în perioada 01-10 octombrie 2010 Festivalul Internaţional Seri cu orgă la Sala Radio (Str. General Berthelot, Nr. 60-64).

Vineri, 1 octombrie 2010, de la ora 19.00, la Sala Radio are loc deschiderea Festivalului Seri cu orgă la Sala Radio.
Programul festivalului:
Vineri, Citeste mai mult

Piesa zilei – Chan Chan

Azi e una din acele zile în care frecvența claxoanelor trebuie că a depășit cu mult orice limite... fie ele (doar) ale bunului simț. De mult timp nu mi-a mai fost dat să văd coloană compactă de mașini de la Burebista până la Națiunile Unite... Și cred că cei pe care i-am lăsat înjurând și claxonând sunt și acum în mașinile lor... Citeste mai mult

bUbuntu – O temă interesantă pentru WordPress

bUbuntu este tema folosită pe acest blog acuma.
Versiunea folosită de mine poate fi descărcată acum de aici.

Față de versiunea inițială, am tradus în limba română cam tot ce am găsit în rusă, am fixat câteva probleme de afișare, am curățat anumite bucăți de cod care nu mi s-au părut a fi foarte sănătoase și am modificat Citeste mai mult

O zi fără mașina mea în Bucureștiul meu – 29 Septembrie 2010

În ultmii ani, în fiecare zi de 22 Septembrie, Asociația "Bate Șaua Să Priceapă Iapa" organizează o defilare prin care bicicliștii români sunt invitați să se alăture colegilor din Europa pentru sărbătorirea Zilei Europene fără Mașini.
Anul acesta, din cauza protestelor de pe 22, defilarea a fost mutată săptămână mai târziu, Citeste mai mult

1 2