Velorbis…. biciclete daneze făcute să reziste…să reziste…

Exact ca în reclama aceea la geamuri...
Uitasem un card în geanta aparatului foto... Printre pozele rămase acolo, stinghere şi nedescărcate 🙂 pozele făcute sâmbăta trecută în Parcul Floreasca, la întâlnirea cu biciclete importate de Velorbis România.

Pentru mine, pe harta producătorilor europeni de biciclete, există doar... Italia, Citeste mai mult

Velopromenadă de toamnă prin Pădurea Băneasa

Se anunță un început de noiembrie liniștit, așadar, Clubul Părinților Bicicliști din Asociaţia Bate Şaua să Priceapă Iapa, cu sprijinul Primăriei Generale Bucureștii vă invită, împreună cu copii (sau după caz cu părinții) sau fără, la o plimbare pe două roți în Pădurea Băneasa.

Vă așteptăm duminică, 7 Noiembrie 2010 Citeste mai mult

Pregătirea plimbărilor lungi – câteva recomandări

A venit toamna, iar sezonul cicloturistic se pregătește de hibernare. O hibernare care pentru mulți bicicliști înseamnă pregătirea (cel puțin psihică) pentru ce va urma anul viitor.
Toamna și iarna sunt sezoanele în care pasionații ajung cel puțin o dată pe site-uri cu trasee, povești și poze, hărți, etc. pentru a pregăti ture cât Citeste mai mult

Invitație la concert pentru 6 Octombrie 2010

Dacă nu aveți încă un program pentru mâine seară, puteți merge la Plaza România.
Ce se întâmplă acolo? Păi începând de la ora 18 vor cânta Florin Chilian, trupa "Atelier" împreună cu Eugen Cristea și ansamblul "Arabaesc".

Scopul acestui concert este recrutarea de persoane dornice să alerge pentru Hospice Casa Speranței Citeste mai mult

Postfix + DKIM în Ubuntu la lucru cu domenii multiple – articol complet

Pentru că încercarea mea de sâmbătă de a posta de pe telefonul mobil a eșuat lamentabil, pun acum continuarea legitimă a articolului despre utilizarea DKIM cu postfix, pentru mai multe domenii, găzduite pe un server Ubuntu.
Am reluat și pașii desriși în prima postare.
1 - Instalat dk-filter
$sudo apt-get install dk-filter
Odată instalarea Citeste mai mult

Purificatorul de aer – mai mult decât un gadget.

Nu sunt un fan al gadgeturilor, cu atât mai puțin al celor electrocasnice. Nu mă tentează... mă rog... recunosc, am fost fascinat de la apariție de aspiratorul care muncește singur în casă și de mașina de spălat automată care usucă și calcă rufele...
Însă în perioada asta, am ales să cumpăr un purificator de aer. Sincer, după Citeste mai mult

Postfix + DKIM în Ubuntu la lucru cu domenii multiple

M-am trezit într-o bună dimineață cu ip-urile unuia dintre serverele de email înfipte bine prin diferite blacklisturi pe motiv de SPAM. Unul din clienți își programase peste noapte trimiterea a (aproximativ) 200 emailuri, dintre care aproape jumătate către adrese de Yahoo (useri abonați cu contul de yahoo se pare că-s mulți încă pe la Citeste mai mult

1 2