“No keyboard detected! Press F1 to resume”. Erori stupide, care chiar nu-mi lipseau. #stupiderrors #it

Imagine postată pe Instagram: http://ift.tt/2i56oae

4 comments

  • Nu e atat de stupida pe cat pare unui cautator de noduri in papura. “N-am gasit tastatura, pune una si cand te-ai decis sa treci mai departe, apasa f1 pe ea” era inutil de lung si nu zicea nimic in plus (dar folosea niste bytes pretiosi in bios).

  • Alexandru Ciocan

    când văd poza asta îmi aduc aminte de primele calculatoare 😀 anii 2002-2003 😀

  • Si eu am avut parte de o eroare saptamana trecuta. Nu am mai deschis laptopul timp de 2 zile si cand am facut-o, mi-a aparut low battery si pe urma nu s-a mai aprins deloc. Curatat putin, si-a revenit. Cum strica chinezii tehnologia din ziua de astazi… Degeaba arata bine si dam o multime de bani daca se strica asa de repede.

  • Lipseşte imaginea, astăzi, 24-03-2018.
    M-am întâlnit şi eu cu chestia asta. Apare la tastaturi USB şi cauza este asignarea IRQ care se pare că e şi azi, o problemă majoră. Foarte multe erori sunt generate de acest aspect al asignării IRQ-urilor.
    Neavând pregătire ca programator, e o sarcină prea complicată pentru mine. Ce ştiu este că, acum sunt disponibile 256 IRQ. De ce se bat dispozitivele pe vechile IRQ 7, 9, 10 şi 11, poate că ne explică fabricanţii de calculatoare. Pe IRQ 7 am găsit de pildă şi 9 dispozitive mapate. De pildă keyboard, touchpad, mouse, wifi, etc.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.