Invitație la IoT and Application Summer Camp în Mamaia, între 3 și 6 Septembrie 2015

Am primit mesajul următor de la The HACK, mesaj pe care-l redau integral mai jos.

Mi se pare o oportunitate foarte bună de a afla lucruri noi și de a “șlefui” cunoștințe existente.

sigla the hackDe ce oare Romania nu este prinsa in analizele facute de Developer Economics care spun ca in 2015 peste 53% din developeri, la nivel mondial, sunt implicati in dezvoltarea de solutii si aplicatii IoT? Nu sesizam oportunitatile care se deschid, nu avem experienta de lucru cu platformele IoT, nu avem suficiente cunostinte tehnice sau asteptam sa se maturizeze tehnologia.

Nu putem pierde timpul asteptand revolutii tehnologice sau programe educative, ci trebuie sa ne crestem cunostintele si sa invatam rapid astfel incat sa fim cu un pas inaintea solicitarii clientilor.

Iata de ce am creat special pentru developeri prima scoala de vara dedicata IoT, Appcamp, un loc unde vom invata intensiv, intr-un timp foarte scurt, tot ce este necesar pentru o aplicatie, o solutie IoT, etc.

Cand si unde? 3-6 septembrie la Mamaia, la Hotel Best Western Savoy.

Ce vom face?

Vom petrece 4 zile (3 nopti) impreuna intr-un program care faciliteaza timp de lucru, discutii tehnice, discutii de business intre developeri, studenti si mentori;

Hands-on – lucram cu cei mai buni mentori selectati pe baza experientei tehnice si de business in proiecte IoT. Ei ne vor asista, indruma si vor raspunde tuturor problemelor pe care le intalnim in activitatea de zi cu zi;

Build IoT services – lucram impreuna sa cream servicii IoT sau sa ne perfectionam cunostintele legate de platforme: Android, Raspberry Pi, Arduino, iOS, etc.

Innovation and marketing;

Leadership – ne perfectionam ceea ce numim softskill (How to sell yourself, Social Skills) si investim in noi;

Fun – ne deconectam, stam departe de stresul zilnic si de programul de lucru 🙂

Anuntam primii mentori care, prin experienta lor tehnica si practica, vor ajuta la crearea arhitecturilor si vor lucra cu echipele pentru cele mai bune prototipuri:

  • Marius Mailat (Android)
  • Sebastian Presecan (Java, Mobile Cloud)
  • Petru Jucovschi (Windows, Raspberry Pi)
  • Victor Gradinescu (Android)
  • Mihaela Stroe (Soft skill)
  • Bogdan Nourescu (Google Cloud Platform)
  • Si lista continua!

Cei interesati sunt rugati sa se inregistreze completand formularul. Iata pachetele propuse:

Pachet all inclusive (3 nopti cazare la hotel de 4*, masa, sucuri, pauze de cafea si accesul la toate activitatile evenimentului) – 240 euro + TVA (pana pe 31 iulie inclusiv);

Pachet fara cazare (pranz, cina, sucuri, pauze de cafea si accesul la toate activitatile evenimentului) – 100 euro + TVA;

Pachet student (3 nopti cazare la hotel de 4*, masa, sucuri, pauze de cafea si accesul la toate activitatile evenimentului) – 180 euro + TVA.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© Alex. Burlacu