A reapărut Știință și tehnică

Tare m-a mai bucurat să aflu zilele trecute că una din revistele care mi-au marcat copilăria, și anume revista Știință și Tehnică a fost relansată. Țin minte cum citeam din “scoarță-n scoarță” revista asta și cum așteptam să apară… de fapt, în afara revistelor pentru copii (pe care le citeam pe nerăsuflate), țin minte că, Știință și Tehnică împreună cu Magazin erau cele mai citite publicații din casa noastră.

Și partea cea mai frumoasă este că această relansare a revistei tipărite, beneficiază de o campanie foarte puternică de promovare în online. De exemplu, eu am aflat de relansarea revistei numai și numai din cauza Chinezului, care cu această ocazie a lansat și un mic concurs.

Îmi place să cred că această relansare nu va fi doar o furtună într-un pahar cu apă și că această revistă va ajunge în casa fiecărui om pasionat de știință, în casa fiecărui copil care (așa cum eram și noi odată) va privi stelele cu revista pe genunchi imaginându-se Armstrong sau Gagarin…. sau cine-o mai scrie istorie de acum încolo.

O altă veste bună legată de această relansare a revistei Știință și Tehnică este sistemul de abonamente. Acestea pot fi făcute și online direct de pe site-ul noii reviste, pe perioade cuprinse între 3 și 24 de luni.

Ca încheiere îmi permit o părere personală – printul de calitate nu moare niciodată… Sper ca Știință și Tehnică să aibă cel puțin același număr de apariții de acum încolo câte a avut din 1954 până în 2008.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2009-2023 Alex. Burlacu
%d bloggers like this: