Alina are nevoie de noi!

E plin internetul de campanii și bloguri pentru ajutorul diverselor probleme ale oamenilor.

Nu îmi stă în obicei să dau mesaje aiurea, nu îmi stă în obicei să cer ajutorul lumii atunci când eu am nevoie. Dar de data asta e altceva.

O colegă și amică a Iuliei, Alina Donescu are nevoie de ajutorul nostru.

Pe 4 Iulie trebuia să aibă nunta… Din păcate, cu o săptămână înainte, a fost diagnosticată cu tumoare malignă craniană  (Glioblastom). Alina a fost operată pe 29 Iunie 2009. În urma operației tumoarea nu a fost extirpată în întregime și doar la mai puțin de o lună durerile îngrozitoare de cap au reapărut.

În acest moment medicii noștri se declară neputincioși și i-au estimat Alinei doar câteva luni de viață. Adrian, logodnicul Alinei, a căutat în disperare orice soluție și a găsit o clinică la Hanovra, unde se poate realiza operatia de extirpare totală a tumorii.

Pentru operația asta sunt necesari 40.000 de Eur… bani pe care nu îi au. Pentru viața Alinei, pentru dragostea lor, merită ajutorul nostru.

Pentru cei care doresc să ajute, există două conturi:

Lei:
Titular cont: Adrian Donescu
Banca Raiffeisen Bank SA
RO55 RZBR 0000 0600 1195 6981
Galați

Euro:
Titular cont: Ana Donescu
Banca Comerciala Română
RO59 RNCB 0141 0324 3300 0005
Galați

Puteți citi mai multe pe blogul făcut de Adrian la adresa alinadonescuumanitar.blogspot.com sau pe blogul făcut de prietenii lor din Galați www.povesteaei.blogspot.com


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© Alex. Burlacu