Biz Innovation Forum locul unde inovația se învață

Adaptând celebrul citat al lui Antoine Lavoisier putem spune că și în materie de afaceri. nimic nu se pierde, nimic nu se câștigă, totul se transformă.

Suntem contemporanii unui paradox deoarece trăim într-o lume în care deși apar zilnic tehnologii și provocări noi, creșterea companiilor este un proces tot mai complex, accesul la tehnologie de ultimă generație încetând să mai fie atu-ul care ajută la diferențierea față de companiile concurente.

Drept pentru care se scot din sertare metodele vechi, se curăță de praf, se adaptează lumii de azi și se perzintă în haine noi sub numele de “inovație“.

Inovația devine cheia prin care o companie poate crește, indiferent de obiectul de activitate sau de numărul de angajați.

În aceste condiții în România zilelor noastre persoanele de decizie se luptă să crească companiile pe fundalul unei lipse de implicare și educație de conducere.

Dar există și vești bune, oamenii se organizează, apar proiecte și evenimente noi iar cu ajutorul specialiștilor din industria digitală informația de la cei care au un avans în fața noastră ajunge și la noi.

O astfel de inițiativă este Biz Innovation Forum un eveniment organizat de Revista Biz, care sub sloganul “Inovația se învață!” aduce profesioniști internaționali ca Daniela Marzavan, Partener DesignThinkersGroup, Mark Vernooij, General Manager THNK și Moodi Mahmoudi, Founder și CEO la Collaborne în data de 20 mai la Mega Mall din București pentru a expune cea mai nouă metodă de a crește performanțele companiei, DESIGN THINKING.

Se anunță a fi un eveniment foarte interesant, la care sper să reușesc să ajung și eu.

Comunicatul de presă al organizatorilor oferă toate detaliile necesare:

Inovatia se invata la Biz Innovation Forum!

In Romania inovarea in afaceri este la un nivel scazut. Antreprenorii nu au cultura necesara si nu se implica activ in dezvoltarea unor sisteme de management avangardiste, ceea ce conduce la ideea ca avem nevoie de specialisti care sa ne invete si sa ne inspire. Mai mult, la nivel global, peste 84% dintre directori sunt de acord ca inovatia este importanta pentru cresterea companiei, dar numai 6% sunt multumiti cu performanta lor in inovare.

Oportunitatile companiilor oferite de progresele tehnologice in scopul dezvoltarii, vin insa alaturi de mari provocari. Astfel ca acestea sunt obligate sa se adapteze, sa inoveze sau sa riste o declasare pe piata concurentiala din care fac parte.

Aceste ipoteze sunt motivul pentru care la Biz Innovation Forum am chemat specialisti, care dau tonul in industria digitala, dezvoltand nise inovatoare.

Panelul este format din lideri de companii, care implementeaza modele de inovatie, atat in cadrul companiei lor, cat si in afara. Profesionistii internationali prezenti la eveniment, sunt Daniela Marzavan, Partener DesignThinkersGroup, Mark Vernooij, General Manager THNK si Moodi Mahmoudi, Founder and CEO Collaborne. De asemenea, din program fac parte si specialisti din multinationale pe plan local, printre care se numara Olaf Lausen, Chief of Staff & Director Dezvoltarea Afacerii Telekom Romania, Tudor Galos, Consumer Marketing Manager Microsoft Romania, dar si un reprezentant Enel.

Profesionistii vor expune cea mai noua metoda de a creste performantele companiei, DESIGN THINKING. Cei care au curajul si pregatirea necesare sa se diferentieze intr-o lume dominata de noi tehnologii, vor impartasi din experienta lor cele mai bune practici, dar vor atinge multe subiecte de interes actual pentru companiile care vor sa se afirme.

Evenimentul Biz Innovation Forum va avea loc in data de 20 mai, la Mega Mall. Conferinta reuneste profesionisti recunoscuti la nivel international pentru spiritul inovator cu manageri care isi doresc sa aduca un plus companiei. Auditoriul este format din persoane cu pozitii din top management, care vor sa afle cele mai noi practici de inovare, pe plan international.

In cadrul conferintei este organizat un SHOWCASE in care sunt prezentate cele mai noi aplicatii si gadgeturi, ce vor putea fi testate de catre participanti.

Partenerii Biz Inovation Forum sunt Microsoft, Telekom și Enel.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© Alex. Burlacu