Cum să-ți strici o zi de sâmbătă – metoda eMag

eMag sunt de căcat am spus-o… de mai multe ori chiar.
Dar într-un moment de slăbiciune, am crezut că poate s-or mai fi schimbat lucrurile… dar nu… au fost și rămân o firmă de căcat.
Dar așa cum în aceeași fosă, căcații se adună unul lângă altul, eMag folosește serviciile altor căcați… Fan Courier.

Cum spuneam, săptămâna trecută. mai mult mânat de lene decât de alte considerente, am intenționat să cumpăr ceva de la eMag.

După ce am primit x-șpe SMS-uri și emailuri de confirmare a comenzii, în care am fost anunțat ca livrarea va avea loc sâmbătă între 12-14, am stat ca prostul în casă, am stricat programul întregii familii, pentru a aștepta sa-mi fie livrat produsul cumpărat.

Cum era de așteptat, acest lucru nu s-a mai întâmplat iar pe la 13:50 când am încercat să sun atât la eMag cât și șa Fan Căcat am aflat că programul lor de lucru s-a încheiat… în următoarele 10 minute.

Acuma sincer mă întreb dacă nu ar trebui să îi sun eu mâine dimineață și să le zic să-și bage în cur cutia în care ar trebui să fie ambalat produsul… și să caut altă firmă căreia să-i dau 1900 de lei…

Un lucru e clar… de la eMag nici gratis nu mai iau nimic.

7 thoughts on “Cum să-ți strici o zi de sâmbătă – metoda eMag”

    1. Iniţial asta am vrut să fac… dar a fost Iulia care m-a convins să-i las în pace… în spiritul sărbătorilor. Dar asta meritau. Pe de altă parte, le-am trimis un mail la sesizări… şi nici până azi nu au binevoit să trimită măcar un mail în care să-şi scuze incompetenţa.

  1. Nu cred ca tine de emag, si poat enici de firma de curierat ci de curierul respectiv, care probabil a zis ca este sambata si mai bine sta la o bere, mai ales ca a fost inainte de craciun

    1. În săptămâna care a urmat… pe marți-miercuri, ca să fiu suficient de capsat și să nu mai cumpăr nimic de la ei.

  2. mie mi se intampla chiar acum.. eu am comandat de 2 zile o placa de baza, de vineri sau joi mai exact si acum e duminica, ora 17:46.. na venit nimen si produsul inca e in depozitul curierului

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2009-2020 Alex. Burlacu
%d bloggers like this: