Există oare o relație de colaborare între Raiffeisen și Transilvania?

De ce îmi pun această întrebare?

Acum câteva luni de zile mi-am închis toate conturile pe care le aveam la BRD (pentru că m-am săturat până peste cap de idioțenia angajaților și organizarea lor care mi-a adus aminte de ce de fiecare dată când se referă la francezi amicii mei englezi folosesc doua cuvinte “french idiot”) și, mi-am mutat totul la Transilvania. De idioțenia angajaților se pare că nu pot scăpa… dar, la 48 de ore de când am aderat la sistemul lor de plăți online, bt24 parcă se numește el, am început să primesc mailuri cu binecunoscutele tentative de phishing de la Raiffeisen. Încă vreo două din ele, aveau chiar linkuri și pentru clienții Transilvania 🙂 2în1 cum s-ar zice… Dacă ești client Raiffesien click aici, dacă ești Transilvania… click dincoace…

Acuma, nu vreau să fiu mai cârcotaș ca deobicei, dar… dacă tot folosesc ei aceeași platformă, oare folosesc și aceleași servere? Pentru că, între noi fie vorba, produsele de la Raiffeisen, Transilvania, Alpha sunt identice…

Știam că de exemplu, Credit Europe si BRD au serverele care țin ATM-urile în același loc, in Pipera… E oare posibil să fie și Transilvania cu Raiffeisen?

Oricum, eu unu încep să mă cam plictisesc să găsesc aproape în fiecare dimineață câte o super ofertă de la ăstia. Am trimis emailurile spre adresa de o au pe site, explicând că nu sunt clientul lor și am trimis și la Transilvania. Cei de la Raiffeisen, au răspuns cu un șablon cred, pentru că din text se deduce clar că are ca destinație clienții existenți. De la Transilvania… încă nici un răspuns.

Este interesant totuși… În 5 ani cât am avut conturile la handicapații de la BRD, nu am primit nici măcar un singur email aiurea….

Cred că voi începe să postez continutul emailurilor… poate cineva va găsi ceva util în ele, cel puțin din punct de vedere statistic.

Și una de final…. Snapshoot făcut acum 10 minute la siteul Bancii Transilvania:

 

site banca transilvania
site banca transilvania

Oare cineva s-a prins că au mărit iar comisioanele? 😀


Comments

3 responses to “Există oare o relație de colaborare între Raiffeisen și Transilvania?”

 1. veone Avatar

  Excelenta initiativa ta!
  Am si eu niste dume similare, de la BCR in principal, continuam ce ai incepu tu 😉

 2. Amiralul Avatar

  Eu am mutat totul de la BT la ING pentru ca aplicatia de la BT cerea musai IE si Windows. Cea de la ING e mult mai fain (desi are issues pe webkit, adica Safari si Chrome, dar merge bine pe Firefox si IE si nu imi cere certificate ca am digipass).
  In plus, angajatii de la ING sunt cu multe clase deasupra celor de la BT. De BRD nu mai zic nimic, cred ca toti retarzii ajung sa lucreze acolo.

  1. Alex. Avatar
   Alex.

   Da, ai dreptate… am uitat sa zic de magaria asta… cu limitarea la Windows si IE… Cand am sunat la ei, au dat-o cotita… ca nu stiau de la cei de la IT ca nu mere altfel… Iar cei de la Cluj cica au in teste si o varianta care sa mearga pe Firefox… si chiar si Linux 😀 Sa vadem… Personal, mai am rabdare pana spre toamna… Ca e destul de greu sa schimb iarasi conturile si sa anunt pe toti cei implicati…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© Alex. Burlacu