Invitație la alergat pentru copaci

Bucureștenii pasionați de mișcarea în aer liber sunt așteptați duminică, 29 Mai în Parcul Tineretului la cea de-a III-a ediție a Crosului Pădurii.

Crosului Pădurii este organizat de ViitorPlus şi Asociaţia Bucharest Running Club. Acesta reprezintă primul antrenament de pregătire a celei de-a IV-a ediţii a Raiffeisen Bucharest International Marathon, ce va avea loc pe 9 octombrie 2011.

Obiectivul principal al Crosului Pădurii este de a creşte gradul de conştientizare a populaţiei cu privire la problemele pădurilor din România şi strângerea de fonduri pentru împădurirea terenurilor agricole degradate prin “Adoptă un copac!” – un proiect ViitorPlus.

Anul acesta Crosul Pădurii va avea 3 curse:

1. Cursa 10 Km (3 ture de parc). Traseul: plecare de la intrarea în Parcul Tineretului,dinspre Liceul Şincai – aleea principală până la lac – se coboară spre lac prin dreapta – se înconjoară lacul de 3 ori şi se intră pe aleea bretea din dreapta podului înapoi spre aleea principală – finish la punctul de start de la intrarea în parc, de unde s-a dat startul.

2. Cursa 3 km.

3. Cursa Copiilor 1 km. Traseul: Startul este la intrarea Parcul Tineretului, dinspre Liceul Şincai – aleea principală până la podul de peste lac – intoarcere până la intrarea în Parc pentru finish.

Continuând tradiția, Chinezu organizează și pentru acest eveniment o echipă a bloggerilor. Cei care doresc să facă parte din această echipă pot anunța acest lucru printr-un comentariu aici.

Un lucru cert este că trebuie să reîncep antrenamentele de alergare… dacă vreau să particip la Maratonul București de anul acesta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2009-2023 Alex. Burlacu
%d bloggers like this: