Ne înscriem la concursul “Ba ai noștri-s mai idioți” ???

Deși ar fi trebuit să fie evident pentru toată lumea faptul că comunismul e o boală letală incurabilă și cu manifestare principală prin omorârea neuronilor celor infectați, se pare că atunci când s-a ales acutalul primar al Buc(ăcat)ureștiului, nimeni nu s-a prins că vom avea parte de reacții demne de anii de glorie 196x.

Astfel, după modelul locurilor de joacă pentru câini, delimitate pe suprafețe de 10-20m2 în parcuri, dar cel puțin teoretic fără acces (în fiecare cap al aleilor care duc la aceste locuri sunt panouri care interzic intrarea câinilor – model Cișmigiu), minunatul primar, în agitația mononeuronală, a mai bășit o hotărâre împreună cu retardații din Consiliul General: locuri de joacă pentru oameni. Această hotărâre vine la nici două săptămâni după ce aceeași indivizi, păreau că s-ar fi trezit din anestezia ultimilor 50 de ani și ridicaseră acea stupidă restricție care privea accesul pe spațiile verzi din parcuri. Și pentru ca toată caterinca să fie bine înfăptuită… asta mi-a plăcut tare mult… îmi aduce aminte de perioada Ceaușescu când nu aveam voie mai mult de 5 pe stradă seara (asta dacă n-o fi încă valabilă și în ziua de azi legea cu pricina), conform noii hotărâri „alergatul sau altă activitate sportivă care implică mai mult de cinci persoane este strict interzisă”. Foarte tare!!! Chiar au prevăzut și amenzi pentru cei care încalcă prevedirele acestei hotărâri, amenzi care pot ajunge la 1000 lei.

Motivația este una demnă de cretinitatea oamenilor de acolo… “Dacă se strică iarba?” Pe același principiu mă gândesc că poate ar trebui o hotărâre care să interzică mersul pe stradă, că vorba aia… “Dacă te calcă vreo mașină” sau respiratul că “Dacă îți intră vreo muscă-n gât?”

Puteți citi despre hotărârea genială și în EVZ.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2009-2023 Alex. Burlacu
%d bloggers like this: