Pasionat(ă) de tehnologiile Google? Atunci nu lipsi de la DevFest!

Cu multă bucurie împărtășesc aici informațiile legate de DevFest, cea mai mare conferință Google Tech din România organizată de comunitatea developerilor Google.

devfestAceasta va avea loc la Cluj-Napoca, între 12 și13 noiembrie, iar invitația echipei DevFest sună astfel:

Mai sunt 3 săptămâni până la DevFest și suntem extrem de încîntați să vă prezentam programul conferinței. GDG-urile din cele 3 orașe (București, Cluj-Napoca și Pitești) și liderii acestor comunități au lucrat împreună pentru a organiza un eveniment dedicat developerilor care doresc să se puna la curent cu cele mai recente tehnologii Google și nu numai.

DevFest aduce în prim-plan sesiuni de mare actualitate precum: Android Auto, Android TV, Android Wearables, Polymer, Google Cloud Platform, dar și sesiuni de AngularJS, Java, Node.js, etc structurate în mai multe formate:

  • Prezentări Keynote;
  • Prezentări tehnice focusate pe developerii cu nivel avansat sau intermediar pe Android Auto, Android TV, AngularJS, Polymer, etc;
  • Workshopuri dedicate ce combina Angular – Node.js și microservicii;
  • Prezentări dedicate de UX;
  • Code Labs – sesiuni de 2 ore unde se scrie cod împreuna cu trainerul;
  • Masterclass specializat pe UXD în care un expert UX/UI analizează 5-6 aplicații locale și lucrează cu audiența pe acestea;
  • Barcamp – sesiune interactivă în care poți să prezinți ad-hoc propriile aplicații și să ceri sprijinul comunității sau sfatul expertilor.

Înregistrarea la conferință este deschisă, tichetele Early Bird costă doar 40 euro + TVA, iar acestea oferă acces la toate activitățile conform agendei evenimentului.

Va așteptăm cu drag!

Echipa DevFest

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© Alex. Burlacu