Phishing email trimis în numele Băncii Transilvania.

Așa ca de sfârșit de săptămână, am primit un email în numele Băncii Transilvania. Este primul după mai bine de 2 luni. Adevărul este că mă săturasem deja de cele venite în numele celor de la Raiffeisen.

Banca Transilvania Logo

Stimate client,

Vineri, 9 Iulie 2009, ora 00:00, certificatul dumneavoastra digital de autentificare a expirat.Certificatele sunt folosite pentru verificarea identitatii persoanei care trimite mesaje electronice catre banca, dar si pentru a oferi bancii posibilitatea de a codifica raspunsurile. Pentru a emite un alt certificat digital de autentificare va rugam sa urmati urmatorii pasi:

Request a certificate

BT24 este solutia de Internet Banking a Bancii Transilvania. BT 24 asigura acces rapid si sigur, prin intermediul Internet-ului, la conturile proprii, oferind, in acelasi timp si posibilitatea de a realiza o gama vasta de operatiuni bancare. Serviciul este disponibil 24 ore din 24, putand fi accesat de oriunde de pe glob, de pe orice computer conectat la Internet*. Pentru a va dezabona de la Newsletter-ul Bancii Transilvania va rugam sa folositi acest link.

Va multumim

  • te-ai inregistrat pe site-uri gen: okazii.ro sau ebay.com de ai primit phising mail?

    • Salut, folosesc alte adrese pentru astfel de site-uri. Adresa la care am primit emailurile astea a fost folosită doar pentru bancă și Orange….
      Dar, nu este nevoie să-ți faci neapărat conturi pe okazii sau ebay… colectarea de adrese se face în ultima vreme cu succes folosind servere cu relay la liber 🙁

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.