Promoțiile Bing

Piți1 – Vai pisi ce chilotzei roz tziai luat!
Piți 2- Dap, tzi plac? Bing ma ajutat… au nishte reduceri fenomenale la economatu din Ferentari… tocmai ieri când treceam pe acolo m-am uitat la telefon shi mia aratat ofertele la ei… nui asha cas minunatzi?

După ce săptămâna trecută am râs preț de 30 de minute după ce am văzut pe CNN o tanti tare fericită pentru că primul semn al ieșirii din criză este creșterea vânzărilor la chiloți bărbătești, ieri seară citesc despre Bing Deals. Adicătălea acea unealtă Microsoft care va veni în ajutorul oricărei pițipoance care se respectă, furnizându-i informații despre reducerile și promoțiile din zona în care și-a făcut “zâna” simțită prezența.

Partea frumoasă e că băieții de la Microsoft s-au apucat de dezvoltarea acestei aplicații în special pentru Android și iPhone 🙂 Amu’ mintea mea, în sinea ei gândea… Dacă ei tot s-au pe ei să scoată Windows Mobile 7 (cu un SP1 care după câte am înțeles a șters agendele și datele dim aproape jumătate din echipamentele pe care a fost instalat), și s-au chinuit apoi să-l bage pe gâtul unor producători de mobile… ba au mai și făcut mare parteneriat cu Nokia (ca să nu știu eu acuma ce telefon să-mi mai cumpăr… că doar nu voi mai putea cumpăra Nokia…), oare acest fapt nu este practic o recunoaștere a impotenței lor? Bine, nu că nu s-ar fi știut până acuma că Microsoft și sistemele de operare pentru mobile nu-s cum ziceam când eram copii…. “baba și mitraliera”… Dar mi se pare că unii chiar nu mai știu cum să-i cheltuie banii “a lu’ nenea Bill… care este”.

Altă întrebare care nu-mi dă mie pace… oare câți utilizatori de iPhone sau Android își vor instala Bing Deals?

Mai multe detalii despre această minunată aplicație nefolositoare puteți citi aici.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© Alex. Burlacu