Purificatorul de aer – mai mult decât un gadget.

Nu sunt un fan al gadgeturilor, cu atât mai puțin al celor electrocasnice. Nu mă tentează… mă rog… recunosc, am fost fascinat de la apariție de aspiratorul care muncește singur în casă și de mașina de spălat automată care usucă și calcă rufele…

Însă în perioada asta, am ales să cumpăr un purificator de aer. Sincer, după ce am studiat puțin subiectul, pot spune că eram mai bulversat decât dacă aș fi mers în primul magazin fără să știu nimic despre aparatele astea.

Când mă pregăteam să mă reorientez… am găsit un site, nu foarte spectaculos, www.aparatedeaer.ro. După ce am comparat descrierile de aici cu cele ale magazinelor mai mari (și poate mai ieftine) am comandat (din nou nu foarte convins de eficiență) un purificator, pe numele lui de scenă – Equilibrium Home HM 260UV.

Motivul pentru care scriu aces articol aici e simplu…. În primele ore după ce l-am pus la muncă am simțit diferența. După o oră, intrând în dormitor, prima mea reacție a fost să merg să închid geamul… aerul era la fel de proaspăt (așa mi-a părut mie) ca afară după o ploaie de primăvară.

Nu vreau să sune a publicitate, însă aparatul ăsta chiar își face datoria… și încă bine de tot… trebuie să o recunosc oricât de reținut am fost la început.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.