Schimbări neanunţate în hostingurile de la Godaddy

Cum obişnuiesc în ultima perioadă, cei de la Godady s-au hotărât să mai facă “mici” modificări pe platformele lor de găzduire.

Astfel, de câteva ore încoace, orice upload de fişier din aplicaţii php, mai mare de 100k duce la o pagină de eroare de toată frumuseţea cu “500 – Internal Server Error”.

Una din ultimele găselniţe este renunţarea la PHP FastCGI. Nu ar fi mare bai, dacă asta nu s-ar întoarce împotriva utilizatorilor printr-o stupiditate imensă…. imposibilitatea de a mai uploada fişiere mai mari de 100k (a fost dimensiunea maximă la care mi-am terminat eu răbdarea în a continua cu încercările).

Soluţia pentru a putea face din nou accesibil upload-ul este următoarea:

1. Din “My Products” se selectează  “Hosting”

2. Clic pe  “Launch”

3. În meniul  “Settings” selectaţi “File Extensions Management”

4. Selectaţi “Edit” din dreapta liniei “PHP file extensions”

5. Selectaţi opţiunea PHP fără FastCGI pe care doriţi să o folosiţi de acum încolo

6. Apăsaţi OK

Teoretic asta ar trebui să vă permită upload-ul din nou în site-urile php găzduite la Godaddy (cel puţin mie mi-a rezolvat problema).

2 thoughts on “Schimbări neanunţate în hostingurile de la Godaddy”

  1. Mie nu imi place Godady pentru ca sunt prea mari si te trateaza cu sictir, prefer firme mai mici si serioase la care fiecare client este respectat.
    Problema asta de la Godady se va rezolva repede stai linisiti

    1. Soluţia e undeva la mijloc…. Din păcate firmele mici nu-ţi dau un SLA acceptabil… sau pur şi simplu nu-şi pun problema, iar cele foarte mari… te tratează de sus, ca pe ultimul vierme… Din păcate pentru mine însă, de multe ori lucru cu “materialul clientului” adică trebuie să fac să meargă anumite aplicaţii pe serviciile de găzduire alese de client.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2009-2019 Alex. Burlacu
%d bloggers like this: