Sony va opri producția de diskete din 2011

Conform unui articol apărut pe site-ul Mainichi, începând din Martie 2011, Sony va opri vânzarea de floppy discuri către utilizatorii casnici și piețele aferente.

Asta la 30 de ani de la lansarea primului disc de 3,5″ pe piața, mișcare inovatoare și revoluționară la momentul ei. Între noi fie vorba, sunt puține invenții în IT care să rămână, fără modificări, în piață pentru atâta timp.

Să sperăm că până la dispariția totală de pe piață a discurilor, ai noștrii ca brazii angajați de pe la administrații financiare și alte asemenea instituții sinistre vor reuși să treacă șocul lui “n-aveți discheta bună” și poate să descopere și metodele de depunere online.


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

2 responses to “Sony va opri producția de diskete din 2011”

  1. Bikepress Avatar

    Dupa atatia ani , dischetele cu teflon… si unitatile tot mai dau erori de decalibrare ? hihi

    1. Alex. Avatar
      Alex.

      Păi dau erori…. dacă nu-s curățate din când în când… Mă uitam acum ceva vreme la Trezoreria S3. De la intrare, te întâmpină cu afișe – că nu ai voie să vorbești la telefon, să mănânci, să bei să …. nu care cumva să filmezi fotografiezi activitățile ultra-secrete de acolo. La unul bin birouri, cu o față dominată de un sictir total stătea o tanti care, în cele 10 minute cât am stat eu la coadă, cred că a băgat 2 țigări lejer… Tot fumul bineînțeles că-l dădea spre computerul unde se desfășura o grea sesiune de Solitaire…. Cât praf oare și fum de țigare îi este necesar unei unități d-alea ca să se ducă pre câmpii?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© Alex. Burlacu