Unii oameni au învățat de la albine

Cautând ceva documentație și scule apicole am găsit descoperit site-ul unei afaceri de familie, din Satu Mare (pe numele lor Săbăduș), care de vreo patru ani se încăpățânează să ne îndulcească viața – “Miere Săbăduș“.

Mi-a făcut plăcere să citesc toate postările de pe blogul lor încă de prin 2011 și pot spune că este probabil prima surpriză plăcută pe toamna asta.

Prețurile produselor sunt oarecum “în piață” comparativ cu ceea ce am văzut prin magazinele și piețele din București, însă cumva faptul că rezistă în această industrie de atâta timp mă face să acord un bonus de încredere în privința calității produselor lor.

Ia dacă vorbim de oferta lor de produse, pot spune că m-au dat gata. Dacă de obicei producătorii autohtoni se rezumă (perfect motivat și de înțeles datorită volumului mare de muncă) la o ofertă de 4-5 produse, la Miere Săbăduș am găsit pe lângă miere și produsele obținute direct – energizant 100% natural, tinctura de propolis, sirop de catina cu miere, sirop de afine cu miere si sirop de coacaze negre cu miere. Toate astea arată că familia asta ori are foarte mulți membri și foarte dedicați, ori o foarte mare putere de muncă (pentru cei care nu știu, viața apicultorilor este stabilită de albine… nu invers) și o dedicație extraordinară pentru acest domeniu.

Nu îi cunosc personal, deși tind să-mi promit să-i caut la Body Mind Spirit Festival unde vor fi prezenți săptămâna viitoare, dar ce știu cu siguranță este că astfel de oameni mă motivează.
Aceștia sunt oameni care au învățat de la albine cum să muncească și să fie productivi și merită aprecierea noastră.


Posted

in

,

by

Comments

One response to “Unii oameni au învățat de la albine”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© Alex. Burlacu