Categories
De-ale mele

Pe tine ce te face fericit?

Sunt fericit!

Sunt fericit când îmi pot ține în brațe copii și soția (și mult mai fericit când pot să-mi țin în brațe toate cele trei fete deodată).

Sunt fericit când, în mijlocul naturii sau chiar în centrul Bucureștiului (pe care iubim atât de mult să-l urâm), în drum spre birou sau seara în drum spre casă, aud ciripitul păsărilor, sunt fericit când aud cum cântă frunzele în bătaia vântului. Sunt fericit să văd copii pe bicicletă prin parcuri, sunt și mai fericit să văd adulți pe biciclete în parcuri sau pe străzi.

Sunt fericit atunci când îmi “parchez” bicicleta (sau după caz motocicleta) pe malul mării și ascult valurile.

Firefox_wallpaper

Sunt fericit atunci când stau ascult albinele în stup… sunt fericit din atât de multe motive… încât nu vreau să ma las “deraiat” de apăsările zilnice.

Și toate aceste lucruri care mă fac fericit, mă motivează să ies zâmbitor din casă în fiecare dimineață și să aștept să văd, să simt în jurul meu un nou motiv de fericire. Pentru că atragem ceea ce suntem, iar o persoană fericită, va atrage în jurul său fericire.

Pe tine ce te face fericit?

Dacă încă nu ți-ai găsit surse de fericire, sau încă mai crezi că fericirea se găsește în “posesie” și / sau “capitalizare” (în termenii de dicționar), atunci, tu cititorule ai face bine să iei în calcul participarea la “Conferința despre Fericire“. Conferința va avea loc în zilele de 5 și 6 Octombrie anul de grație 2013 și promite ca prin atelierele și oamenii care vor vorbi acolo să fie o sursă de inspirație, un ajutor în descoperirea adevăratelor motive de fericire pentru fiecare dintre noi.

Fii fericit!

 

3 replies on “Pe tine ce te face fericit?”

Bună, pentru că am văzut că nu există un mail pe care te pot găsi, dar în același timp și că sunt moderate comentariile, mi-am dat seama că pot să-ți scriu aici. Mâine, la Conferința despre fericire, ar trebui să particip și eu, dar nu am crezut că voi câștiga și am alt plan. Am rugat pe cineva să meargă, însă nu știu dacă va ajunge…
Întrebarea mea este dacă tu iei notițe, dacă iei un reportofon, pentru ca apoi să pot asculta și eu prelegerile (duminică voi ajunge)… Mulțumesc pentru colaborare.

Bună. Se pare că suntem “în aceeași barcă” 🙂 ca să zic așa. Nici eu nu credeam în șansa asta, așa că, de asemenea, mi-am făcut deja un plan… Dacă reușesc să conving pe cienva să meargă acolo va avea și suport de luat notițe :).
O zi cu mult bine și un sfârșit de săptămână cu mult bine.
Alex

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.