Ceasu’ negru, pisica 13

Azi este una din acele zile…

Nu-mi mai picase conexiunea UPC de… aproape o săptămână. Azi a picat iar. Normal, băieţii ăia de la call-center (care la calmul pe care-l emană vocea lor sunt în mod sigur de pe lângă Cluj) cred că au învăţat poezia cu “eroarea în zona dvs. şi nu sunteţi singurul ….” de parcă ar trebui să mă facă să mă simt mai bine faptul că sufăr în gaşcă.

Dar azi, după cum spuneam, e una din acele zile… a picat UPC… mă conectez la Romtelecom… care, deodată începe să meargă mai mult nu… (probabil că nu am fost singurul care a făcut mutarea şi s-a gâtuit “ţeava”). Ok, pun telefonul şi… pică şi semnalul Orange… dar a picat de-a binelea, de nu mai mergea nimic… semnalul GSM varia între 0 şi 50% conexiunea de data nu ştia dacă e EDGE sau 3G… o plăcere.

Cu frică-n suflet am scos din geantă stick-ul de la Digi… din fericire ăsta nu a vrut să fie aruncat la WC astăzi şi a prestat satisfăcător…oricum, dacă nici ăsta nu mergea plecam acasă.

Murphy munceşte…

2 thoughts on “Ceasu’ negru, pisica 13”

 1. Buna,

  am citit aici acum o vreme un post despre bicilete. Am primit o bicicleta dar nu e in cea mai buna stare. Poti sa-mi spui un service cu preturi rezonabile? Sau daca cunosti pe cineva care repara.

  Multumesc mult,

  Laura

  P.S. Lasa ca vine august si pleaca si Murphy in concediu 🙂

  1. Bună, eu unul îmi repar orice problemă la biciclete la service-ul lui Nea’ Gelu de pe Brăiliţei. Ca idee, este pe strada care face legătura între Calea Dudeşti şi Calea Vitan, în apropierea Mall-ului din Vitan. Dacă ai nevoie de mai multe detalii îţi pot trimite prin email numărul de telefon la care poţi să-l suni pe Nea’ Gelu

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2009-2019 Alex. Burlacu
%d bloggers like this: