Din nou numai de bine despre Emag

Da, sunt frustrat… și nervos…puțin spus nervos… sunt plin tare de spume… La fix o lună și trei zile după ce a ieșit din garanție, minunea mea de desktop a sucombat.

Ăsta a fost primul și ultimul computer luat de la Emag. Mă piș pe plăcile lor de bază Biostar și ce căcaturi mai pun ei pe computerele de le asamblează loco (am înlocuit în el tot în afară de placa de bază și procesor și n-a mai pornit… deci trebuie să-mi cumpăr altă placă de bază sau procesor. Timpul pierdut cu testele hardware – neprețuit).

Păcat că nu s-a dat liber la utilizarea aruncătoarelor de flăcări că le făceam în amiaza asta o vizită să le ridic puțin temperatura-n birouri…

Norocul meu (dacă poate fi vorba de așa ceva) este că am găsit un alt computer disponibil prin birou și după ce am reconfigurat X-ul pot munci din nou.

2 thoughts on “Din nou numai de bine despre Emag”

    1. Da şi ei sunt pe o listă a potenţialilor furnizori de echipamente. Am vazut de curând că au preţuri bune, însă (cel puţin la ce mă interesa pe mine), n-aveau pe stoc. Mulţumesc pentru recomandare 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2009-2020 Alex. Burlacu
%d bloggers like this: