Gino “Pizza” Iorgulescu e noul șef la LPF

Mi-aduc aminte de pe vremea când stăteam la cozi (pentru orice) un banc care zicea că statul român bagă hoții de buzunare în pușcărie doar pentru că nu suportă concurența.

Foto: gsp.ro

Nu am fost niciodată un fan al lui Mitică Dragomir. Locul lui (din punctul meu de vedere) e clar alături de colegul său de table, Jiji, la Poarta Albă. Bine, probabil singurul lucru bun făcut de el a fost “ajutarea” Rapidului să ajungă-n liga a doua (unde îi este locul) dar tot jigodie rămâne…

Însă să-l dai jos pe Mitică cu prim-sinistru Ponta și Dragnea… mi se pare o mârșăvie copiată (plagiată) din același repertoriu cu înlocuirea lui Ceaușescu cu Iliescu (poate pentru că-s oarecum aceeași jucători?)

După demiterea lui Novak de la conducerea FRC (demitere care a fost cel puțin la fel de influențată și susținută politic și orchestrată cu sprijinul MTS) schimbarea lui Dragomir de la Latrina Permanentă din Fotbal cu Iorgulescu-mi aduce un sentiment de deja-vu.

Are oare rost să-mi amintesc faptul că Iorgulescu împreună cu Ponta au fost printre actorii principali ai falimentării clubului Progresu’ (Național)?

 


Posted

in

by

Comments

One response to “Gino “Pizza” Iorgulescu e noul șef la LPF”

  1. Adi Avatar

    La noi, ca la nimeni. Suntem o “democratie” desavarsita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2009-2023 Alex. Burlacu