Guvern fără PSD… Viitorul nu sună însă deloc bine

Orice individ cu un IQ peste al unui comunitar și-a dorit sunt sigur acest lucru. Să dispară animalele din grădina zoofilogică din guvern. Din păcate însă acest lucru s-a întâmplat exact în cel mai nasol moment, de fapt jigodiile din PSD nefăcând altceva decât să recunoască înscăunarea pe încă 5 ani a lu’ Băselu’

Partea mai “frumoasă” e că aici se poate să se fi încheiat orice urmă de conducere democratică a acestei țări. Ce s-a dovedit încă odată? Că pe cei care se perindă la conducerea acestei țări nu-i doare nici la bascheți măcar de proștii care îi aleg. Lupta lor “politică” este mult mai importantă decât criza economică care bate la ușă (dar am uitat, pentru ei a și trecut) și mult mai importantă că economia e sub pământ srl.

Ce rămâne de făcut? Păi pentru cei slabi de înger plecatul din țară, iar pentru masochiști prezentarea la simulacrul de alegeri care va avea loc în curând, și cu puțin noroc la alegerile anticipate care de asemenea cred că vor avea loc în curând pentru a instaura din nou la putere PSD cu ajutorul PNL eventual (spun asta pentru că nu pot să nu asociez ceea ce se întâmplă acum cu ceea ce a fost la sfârșitul anilor 90, când un ministru pe numele lui Băsescu și cu un secretar  de stat parcă, Tăriceanu au facut jocul lui Iliescu și i-au adus pe jigodei din nou la putere). E… până la urmă…. Ultimul va stinge lumina… Când vor rămâne doar ei cu ai lor, vor întelege că din când în când au nevoie și de prostimea care i-a ținut în brațe până acuma.

Să cânte Cargo!

[trilu-audio]http://www.trilulilu.ro/fallenangel006/c95ed6eb7fca9f[/trilu-audio]

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© Alex. Burlacu