Nesimțire sau inconștiență criminală?

Poza de mai  jos este făcută în intersecția de dintre Bd. Schitu Măgureanu cu Bd. Elisabeta… oarecum în buricul târgului. Aparent, e o intersecție ca multe altele din centru, de cele mai multe ori aglomerată.

schitu magureanu cu elisabeta

Ce e în neregulă în poza cu pricina?

schitu magureanu cu elisabeta

O bucată de gheață, zăpadă înghețată… cum vreți să îi spuneți, care atârnă deasupra trecerii de pietoni… de vreo 3 zile. Zilele trecute pompierii dădeau țurțurii și zăpada de pe clădirile apropiate… Întrebând unul dintre ei dacă se poate face ceva, mi-a spus că îi trebuie acordul proprietarului sau sesizarea poliției….

Pe proprietar e clar în ce zonă a corpului îl doare… Probabil că nici nu știe ce are pe antena cu pricina. Ce trebuie oare să se întâmple ca să se schimbe ceva în mentalitatea oamenilor din jurul nostru?

Comportamentul acestor oameni, cum s-ar cataloga? Nesimțire, indiferență, inconștiență criminală? Nu prea contează vor spune mulți… și au în felul lor dreptate, însă imaginați-vă un scenariu, advevărat, pesimist, în care bucata aia cade lângă un om? Parcă începe să conteze nu?


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© Alex. Burlacu