Poli și Gloria în Liga a III-a – un prim semn de normalitate

Cu părere de rău pentru orașele Timișoara și Bistrița (care-s printre preferatele mele, cu mult înaintea Bucureștiului), faptul că echipele de fotbal au fost retrogradate pentru neplata la timp a datoriilor la bugetul de stat este un prim semn de normalitate. Aștept să văd dacă viermușii din FRF vor avea “cohones” să-și mențină hotărârea și să meargă mai departe.

Iarăși avem se pare noroc cu cei de afară care au început să impună regulamentele din UE și României. Ușor, ușor, așa vom scăpa probabil de ciobani, cocalari și toate specimenele unineuronale care au pus stăpânire pe fotbalul românesc.

Poate Jabba să meargă unde vrea… În Europa nu mai joacă… cel puțin nu în următorii 3 ani. Mai bine ar vinde echipa cuiva care ar putea acum să pornească un proiect așa cum trebuie și să ducă echipa pe o poziție demnă de palmares. Una peste alta… Jabba – Poli nu e RAFO… și mânăriile au exact acest final. Mi-ar plăcea să văd și DNA-ul urmând exemplul FRF.

Păcat de suporterii timișoreni (deși nici cei din Bistrița n-au nici o vină), care au arătat întotdeauna că-s printre cei mai hotărâți, organizați și au susținut echipa întotdeauna. Ar trebui acuma să-l linșeze pe Jabba.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2009-2019 Alex. Burlacu
%d bloggers like this: