SPAM de la PNL

Încă de la intrarea pe stradă, suficient de ofticat că în ultimele două zile am băgat benzină la două prețuri diferite de la aceeași pompă și încă nu s-a aplicat mărirea TVA și ce văd? În afara locurilor de parcare inexistente, o mizerie de nedescris pe stradă, foi A5 care erau duse de vânt dintr-o parte în alta… Intru în scară, peste tot, pe jos aceleași hârtii… Nu le-am dat atenție până nu am văzut că și cutia mea poștală era plină. Cu ce? Cu aceleași hârtii… După ce le-am zis câte ceva de rudele celor care au făcut mizeria asta, mă uit și eu să văd măcar despre ce e vorba… și… ce să fie? ce să fie?  SPAM pre-electoral (dacă aveți alt termen, vă rog să-mi spuneți)

spam-pnlAcuma, am și eu niște întrebări….

1- Cine puii mei (vedeți nu-mi bag…) a aruncat pe toată strada astfel de mizerii?
2 – Cine a plătit pentru ele? Că din câte știu partidele mănâncă în perioade electorale bani de la bugetul de stat
3 – Dacă în mediul online mesajele nedorite pot fi raportate ca SPAM, asta cum s-ar numi și cui aș putea raporta SPAM-erii PNL?
4 – Îmi pot permite să adun toate hârtiile astea și să le dau foc în curtea ălora de le-au comandat?
5 – Soluțiile alea anticriză pe care le au ei în 13 cuvinte (în partea stângă a săgeții) sunt scrise de Patriciu sau de Tăriceanu?
6 – Dacă tot au ei toate soluțiile… de ce nu ni le spun și nouă? Dar nu așa ca pentru handicapați, cum arată mesajul de mai sus, ci cu cifre, cu planuri pe termen mediu și lung,.. că știu miliardarii partdidului cum se fac astea? (sau ar trebui să știe că doar nu și-or fi făcut toate milioanele de euro din contracte policice….sau…???)

Oricum dacă prin un puțoi d-ăsta ca mai vine să arunce pe strada mea și în cutia mea poștală așa ceva, promit că trec la rupt picioare…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2009-2020 Alex. Burlacu
%d bloggers like this: