A fost și Ciclopromenada nocturnă 2

Am reușit să ajung și eu la Ciclopromenada nocturnă 2. A fost mult mai interesant decât mă așteptam chiar, decât părea să fie când am ajuns acolo. Pentru un eveniment promovat și planificat doar online, și relativ într-un timp scurt, zic eu că s-a adunat ceva lume. Organizatorul, George Hari Popescu, estimează un număr de 100 de participanți, dar, înclin totuși să cred că au fost mai mult de 100 de oameni prezenți.

După ce s-a strâns lumea, pe la 1:37 s-a plecat pe traseul stabilit. Încă de la început, un grup de viteziști a “evadat” din pluton, astfel încât ideile de a merge cât de cât grupat, au eșuat:) Au fost mulți care au dat o abordare mai spre “Critical Mass” acestei ieșiri, poate și pentru că, trebuie să recunosc, este mult mai aproape de ideea de Critical Mass. Așa că au fost și ruperi de ritm și treceri pe roșu, dar, marea majoritate au păstrat o ordine relativă în deplasare :).

Sincer nici nu știu în cât timp am ajuns la Piața Presei, dar, deși nu pot spune că am mers repede, mi s-a părut că am ajuns imediat. La întoarcere, gașca s-a cam spart, au mai fost regrupări până la terasa la care ne-am oprit la final.

Una peste alta, o ieșire excelentă, o plimbare în noapte într-un București care pare că noaptea este totuși mai prietenos cu bicicliștii decât ziua, deși inițial parcă n-ai zice asta…. Îi salut pe toți cei care au fost prezenți, sper ca data viitoare să fim mai mulți prezenți.

Ubunțicla mea cea dragă, deși nu este încă pe deplin sănătoasă, s-a comportat excelent, practic nici nu am simțit cei 50 de km parcurși în total.

Ubunțicla

Și, încă o constatare interesantă – după o noapte în care am plecat la 00:40 de acasă și m-am întors la 5:20, asta după o zi de muncă, m-am trezit la 8:30 fără probleme, fără urme de oboseală, ceea ce mă face să cred că organismul meu încă simte că îi trebuie mai mult efort fizic decât are parte acum.

Câteva poze, nu multe din păcate și nici foarte calitative (sincer, nu mă așteptam să fie așa ok și am luat aparatul cel mai mic și mai fără de pretenții din casă) se pot descărca de aici.

Și în timp ce căutam poze, văd că au apărut și câteva filmulețe de la eveniment… puse de George Hari și de presainblugi.com

4 comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.