Categories
Bicicleta

Am dat “Burta Jos” şi a patra oară

Cum ne-a obişnuit în ultimii patru ani, Alina Gorgiu ne-a scos din case pentru ce-a de-a patra ediţie a marşului ciclist “Burta Jos!”. De această dată, a reuşit să adune vreo 500 de oameni în jurul său la o pedalare uşoară din Parcul Izvor la Mogoşoaia şi înapoi.

Nu puteam să nu dau curs invitaţiei, plus că în acest an, pe lista organizatorilor a fost şi Bicla.ro, proiect care-mi este aproape de suflet datorită oamenilor minunaţi care-l dezvoltă.

Am întâlnit acolo oameni cunoscuţi, ne-am bucurat de o vreme ideală pentru pedalat şi am avut la final o dimineaţă de sâmbătă superbă.

Mulţumesc din nou Alina, mulţumesc Bicla.ro şi tuturor celorlalţi implicaţi în organizarea acestui eveniment.

8 replies on “Am dat “Burta Jos” şi a patra oară”

Salut… Păi exact cum se face şi pe tura de Mihăileşti…. pedalezi, apoi bagi mici şi bere… şi pedalezi iar… Fix acelaşi scenariu… Şi că tot veni vorba… mi se pare mie sau e tot mai mic numărul celor care fac tura de Mihăileşti la sfârşit de săptămână?

Nici eu nu reusesc sa reduc din burta cu ajutorul bicicletei. Ma prinde foamea dupa o plimbare reusita si nu rezista sa nu mananc.

daaa. iar dupa marsu asta singur ati mers si ati mancat fulgi de ovaz. Eu acolo bag doar doo beri si o ciorba. Rar mici, ca ii ragai pe tot drumul de intoarcere 😀

bre nu. saptamana asta am fost cam 30 dintre care majoritatea cursieristi

Interesant… eu la ultimele ieşiri n-am mai întâlnit chiar pe nimeni pe bicle…. în afară de băştinaşi. Ai dreptate cu micii…dar.. personal nu mă pot abţine… prea-s buni ca să nu bag vreo 4-5… ca să curgă berile mai bine

alea-s biciclete? nu vad si eu o cursiera calumea, numai shtifturi :)) am vazut in decathlon iasi una pe la 16 mil, dar era un fs… avea si 3 foi pedaliere… din cate stiu eu, cursierele adevarate au doar 2, i guess 😀

Fiecare cu ce are… Au fost şi carboane, dar şi bicle de închiriat… nu cred că e foarte important cu ce mergi la astfel de evenimente. Te poţi folosi de prietenul găgâl pentru a-ţi lămuri neclarităţile cu privire la tipurile de angrenaje.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.