Asociaţia “BateŞaua să Priceapă Iapa” şi Magazinul VELOTECA te aşteaptă la Expoziţia “Sistemul Medical Bucureştean”

Că tot ziceam că a început sezonul târgurilor și expozițiilor, de ieri am văzut în Piață Constituției că a început Expoziţia “Sistemul Medical Bucureştean”. M-am bucurat să aflu că Asociaţia “BateŞaua să Priceapă Iapa” şi Magazinul VELOTECA sunt prezente și la această expoziție și-mi permit să pun aici comunicatul de presă lansat  de Veloteca cu această ocazie:

Dacă îţi pasă de sănătatea ta şi a familiei tale, Asociaţia “BateŞaua să Priceapă Iapa” şi Magazinul VELOTECA te aşteaptă la Expoziţia “Sistemul Medical Bucureştean” în 2011
Bucureşti / Piaţa Constituţiei / 07 – 10 aprilie 2011

Ne facem şi noi simţită prezenţa printre clinici, cabinete medicale, farmacii şi laboratoare medicale, pentru a face o informare pe tema „Bicicleta şi sănătatea publică”. La standul nostru, lumea medicală va face cunoştiinţă cu lumea bicicletei, căci doctorii noştri trebuie să înveţe să recomande din nou bicicleta pentru prevenirea unei serii întregi de afecţiuni.
Organizaţia BateŞaua va distribui materiale informative, utilitare, pentru toţi cei care doresc să adopte utilizarea bicicletei ca mijloc alternativ de transport. Magazinul Veloteca va prezenta diferite tipuri de biciclete, adaptabile oricărui stil de deplasare: de munte, de şosea, de oraş, pliabile, de trekking, de cross, de copii şi de damă, în toate formele şi culorile, cu toate dotările necesare confortului şi siguranţei.

Program de vizitare: joi (12.00 – 20.00), vineri şi sâmbătă (10.00 – 20.00), duminică (10.00 17.00).

Pro Memoria:
Şos. IANCULUI 100, sectorul 2, Bucureşti, cod 021728 [harta]
Un magazin unde puteţi găsi biciclete de toate felurile, pentru adulţi sau copii, accesorii, echipamente de oraş, de şosea şi de munte, rastele de biciclete, literatură de specialitate, hărţi sau ghiduri.
Veloteca este cel mai mare magazin multi-brand de biciclete din Romania. Numai la noi puteti alege o bicicleta pentru oricare membru al familiei, din cele peste 200 modele expuse in magazin.
Marci de biciclete disponibile in magazin: Merida, Corratec, Giant, UMF, Felt, Ideal, Magellan, Rock Machine, Pashley, Brompton, Dahon, Electra, Oyama, Bergamont, Eastern Bikes, WeThePeople, Leader, in curand si altele…
Accesorii, piese si echipament pentru bicicleta: Shimano, SRAM, Avid, Duncon, RockShox, Acor, Bike Fun, Bike Positive, Thule, Bellelli, Point, SKS, TSG, Solitaire, 661, Brooks, PRO, MET, VDO, Zakudo și altele.

Felicitări celor care aleg sa meargă pe doua roti!

Programul magazinului:
Luni – Vineri: 10.00 – 20.00
Sâmbătă: 10.00 – 16.00
Mulțumim anticipat pentru vizita!
‚velotecarii’

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© Alex. Burlacu