Bike Expo 2011 va avea și o zi pentru demonstrații

Cea mai mare expoziție de biciclete din Europa, Bike Expo, care are loc la München, va avea în premieră anul acesta o zi dedicată demonstrațiilor și testelor numită “Demo Day”. Aceasta va fi cu o zi înaintea deschiderii oficiale, mai precis pe 20 iulie în Samerberg Bike Park. Acest parc, aflat într-o vale, însumează peste 200km de trasee pentru bicicliști.

Astfel, distribuitorii și producătorii își vor putea prezenta modelele iar membrii presei le vor putea testa într-un mediu cât mai apropiat de mediul pentru care acele biciclete sunt produse. Așa că organizatorii au pregătit un traseu asfaltat de 12,5km cu o diferență de nivel de 200m și o  pantă care ajunge la 10% pentru bicicletele de șosea, unul de 3,5km pentru biciclete electrice, iar pentru MTB-uri vor fi mai multe trasee cu grade de dificultate diferite, pretabile pentru fiecare stil în parte.

Pentru această zi va fi disponibil un serviciu dedicat de tip shuttle de la intrarea din est (Eingang Ost) a centrului de expoziții Neue Messe München.

Expoziția va avea loc între 21 și 24 Iulie, anul de grație 2011, iar dacă în poza de mai jos se poate vedea una din minunățiile prezente anul trecut, cu siguranță anul acesta vor fi multe alte modele noi, frumoase și producătoare de vise ….

Poza și logo-ul sunt proprietatea Bike Expo.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© Alex. Burlacu