Cartea bate filmul…

Mi-a fost dovedit încă odată acest lucru după ce am văzut “Mănâncă Roagă-te Iubește” (Eat Pray Love) în acest weekend.

Foto: electra blog

A fost poate primul film pe care mi-am dorit cu adevărat să-l vad în 2010… Aveam o imagine a lucrurilor după ce citisem cartea pe care speram să o văd transpusă de film. Dar n-a fost să fie.

Mi s-a părut că s-au omis (sau s-a trecut repede și fără sens) peste anumite pasaje, idei simțăminte (pentru că până la urmă despre asta e vorba în carte… despre ce simte Liz în anul cu pricina).

Așadar…. Cartea o recomand… Filmul nu prea merită. Decât dacă sunteți fani Julia Roberts sau fani ai bicicletelor Electra 🙂 (cred că a schimbat cel puțin 3 modele diferite pe tot parcursul filmului).

5 thoughts on “Cartea bate filmul…

  1. Prietena me ainsista sa ne uitam la film cand a aparut. Dupa vreo douazeci de minute m-a plictisit atat de tare incat m-am dus la culcare. Cartea nu ma indoiesc ca e mult mai buna – o vazusem prin topurile Amazon ca avea un rating excelent.

    1. Da, cartea merită toți banii… Oricum, zic eu că-s puține filme care reușesc să-ți schimbe ideea pe care ți-a făcut-o cartea… Deși mi s-a spus că părerea asta a mea e pur subiectivă…

  2. Da, si eu am citit cartea si este – de departe – mult mai interesanta decat filmul. Cartea o citesti cu placere, e o bucurie fiecare pagina. Filmul e usurel… Dar avem norocul ca a aparut continuarea cartii, anume: “Si am spus DA! o poveste de iubire”. Lectura placuta!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2009-2023 Alex. Burlacu
%d bloggers like this: