Categories
De-ale mele

Incompetentul anului…

Dintre toți cei pe care i-am întâlnit în 2013, nu lucră (fiind probabil excepția care confirmă regula) pentru statul român.

Da, până acum câteva zile credeam că topul incompetenților este condus de humanoizi a căror maximă performanță e să se pensioneze “de la stat”, după ce stau (la propriu și de pomană) pe spinarea celor care muncesc.

Topul (versiunea personală) a fost modificat prin urcarea direct pe prima poziție a lui taram-pam-pam (tobe) – Nita Gabi Adrian, care se semnează ca fiind “Retention & Loyalty Assistant” la Orange România S.A. acesta fiind de departe “Incompetentul anului 2013”.

Mno, rar mi-a fost dat să am de-aface cu un humanoid (că am dubii că ar fi om așa cum definește manualul de anatomie) care să fie atât de incompetent.

Nu mă așteptam să găsesc într-o companie privată o persoană care să combine nesimțirea cu incompetența până la perfecțiune.

Oricum, cel mai greu lucru după ce am avut neplăcerea de a-l cunoaște (doar vorbind la telefon și trimițându-i emailuri pe care el nu a reușit să le citească), singurul lucru legat de retention a fost că m-am abținut cu greu să nu vomit…. Însă am căpătat oarece alergie la culoarea portocalie…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.