Murphy ăsta…

În ultimii doi ani de mers cu bicicleta, am fost ferit de pene… și nu pot zice că am fost foarte atent pe unde mi-au rulat cauciucurile. De două săptămâni însă, după plimbarea de acum (deja) două săptămâni, am 2 pene… cu bicicleta nemișcată din balcon. Și nu pene d-alea de găsești roata desumflată.. și gata… dai o pompă-două și poți merge. Nu…  pentru că Murphy ăsta muncește… Pene cu explozie, cu bum și fâs… și asta se întâmplă numai noaptea, numai între 2 și 3… cu zgomot suficient să ne arunce din pat :). Sper să fie doar din cauza sării de pe drum… altfel nu îmi pot explica și sper să nu fie contagioasă treaba asta… că dacă fac pene la toate bicicicletele… m-am scos… devin acționar la vreo vulcanizare / magazin camere…

Oricum, încep să mă lecuiesc de pus camere de 26″ pe cauciuc de 29″… așa că orice recomandare de cameră care merge pusă pe jantă de 28 ” cu valvă de mașină, sau chiar cameră specială pentru 29″ – e binevenită.

E de asemenea destul de clar că bicicletelor mele nu le place să stea degeaba… dar după cum e vremea afară… cred că o să mai treacă ceva timp până ne vom avea parte din nou de bicicleală 🙁 .


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© Alex. Burlacu