Nu te pune cu poștasul! :)

Acum câteva zile am postat un filmuleț în care Philippe Gilbert a pedalat împotriva unui poștaș belgian.

S-a văzut că antrenamentul kilogramelor a învins (adevărat, pe o distanță relativ scurtă).

Azi am găsit o altă înregistrare, de data asta din Olanda în care un poștaș “îi face” pe cei de la Rabobank (pe vremea când mai existau portocalii de la Rabo).

Mi s-a părut foarte tare comparația între fața zâmbitoare a poștașului și chinul care se putea vedea pe fața cicliștilor.

E adevărat, nu putem compara (sau putem) tipul de antrenament al unui poștaș cu cel al unui ciclist profesionist.

Cu toate astea mi-ar plăcea să văd cum ar evolua un poștaș în urma antrenamentului specific făcut cu o echipă de cicliști…

3 thoughts on “Nu te pune cu poștasul! :)”

  1. Va dati seama ca un postas care foloseste bicicleta pentru asi indeplini obligatiile muncii daca ar face o perioada scurta antrenament, ar putea chiar sa intreaca un profesionist. Poata daca ciclistii s-ar antrena cu greutati pe bicicleta, ar prinde mai multa forta si ar deveni de o mie de ori mai buni.

    1. Avem și noi poștași care merg pe biclă. Într-adevăr în orașe nu e neapărat eficient (timpul de asigurare al bicicletei poate fi mai lung decât cel de livrare) însă acolo unde se pretează iar distanțele permit asta, bicicleta este cel mai mare ajutor al poștașului. Recunosc am văzut și pe scuter în afara Bucureștiului, însă nu știu dacă era scuterul dat de angajator.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2009-2020 Alex. Burlacu
%d bloggers like this: