Olandeze suple și frumoase ne căutăm parteneri noi de distracție

Suntem două olandeze get-beget, una blondă (cum altfel), clasică și elegantă și una brunetă rapidă și… “de drum lung” ne căutăm parteneri noi de distracție.
Numele noastre sunt Nostalgia și (Gazelle) Modano și abia așteptăm să ne întoarcem pe asfalt.

Sună provocator nu?
Să vă dau mai multe detalii despre ele, poate, poate le ajutați în căutarea de noi parteneri…

Nostalgia este o clasică olandeză, blondă din oțel, cu roți numai bune de mers prin oraș, cu o singură viteză, cu frână la pedală, apărătoare de fustă și un portbagaj generos. Deși a venit în casa noastră acum doi ani (sper să nu greșesc), din motive de mărime nepotrivită (50cm), nu și-a etalat silueta pe străzile noastre decât o singură dată. Arată și funcționează impecabil, singura ei problemă estetică fiind o serie de julituri în spate pe care le-a căpătat la transportul cu mașina.

Nostalgia

Modano este o Gazelle, brunetă, rapidă, ascultătoare și foarte, foarte comodă. Împreună am petrecut multe clipe minunate, am văzut câmpii și munți și nu ne-am supărat niciodată, poate doar atunci când a mai fost o pană…
Este făcută din aluminiu 7005, cu furci de carbon, tijă de șa din carbon, roți Mavic Ksyrium Elite, linie aproape completă Ultegra (excepție face schimbătorul de foi care este Tiagra), suporți carbon, cauciucuri noi all-weather Bontrager și este mărimea 58. Funcționează impecabil, este una din cele mai faine bicle pe care le-am “călărit”. Ne-am jurat dragoste veșnică însă din păcate vremurile nu ne permit să mai fim împreună.

 

Ambele pot fi văzute în București, în zona Vitan, diminețile până în ora 10 și serile după ora 20 și de asemenea la sfârșitul săptămânii.

Nostalgia va pleca cu prima persoană care recunoscându-i valoarea va oferi 650 lei, iar Gazelle Modano va pleca cu prima persoană care va oferi peste 2500 lei.

One thought on “Olandeze suple și frumoase ne căutăm parteneri noi de distracție”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2009-2019 Alex. Burlacu
%d bloggers like this: