Osama ucis de Obama… poate de Bruce Willis

Nu știu de ce, dar mă așteptam cumva la tot spectacolul acesta care a început de duminică. Poate pentru că tocmai apăruseră ceva telegrame Wikileaks pe tema “asigurărilor” lui Osama? Poate pentru că eram curios să văd de câte ori va mai fi înviat Osama și Al Quaeda de către americani exact atunci când economia lor se duce la vale… dar, mă așteptam.

Pentru cei care nu au văzut pozele cu Osama mort încă de anul trecut… sau cei care îi cred pe americani că-s falsuri… iaca o înregistrare a unui interviu din 2007, interviu realizat de David Frost de la Al-Jazeera cu Benazi Bhutto (fost prim-ministru al Pakistanului). Celor care n-au răbdare să urmărească întreaga înregistrare, le recomand să meargă direct la 2:15.

Ulterior s-a încercat, la cererea administrației americane, obținerea unei declarații prin care să retracteze/corecteze cele spuse, iar cei de la BBC au cenzurat materialul și au încercat să-l facă pierdut, dar cum după doar câteva luni doamna Bhutto, materialul a reapărut pe internet și s-a spus că oricum nu mai contează…

youtube::UnychOXj9Tg::

Iată și una din pozele despre care vorbeam:

Așa că aștept să se termine circul, să apară filmele în care eroii americani îl vor asasina din toate pozițiile pe Osama… și poate un Die Hard X în care chiar Bruce Willis îi fa da lovitura de grație “teroristului”.

 

BTW. – și-a pus cineva problema cum poate cineva să conducă cea mai mare și mai vastă organizație din lume dintr-o clădire fără internet, telefon și relații cu exteriorul, doar prin două persoane? Ținând cont că această organizație se zice că ar acționa pe bază de celule independente, fiecare având un creier propriu?


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© Alex. Burlacu