Partenere întru hibernare

De când a venit așa serios iarna pe la noi, motocicleta și bicicleta din poza de mai jos împart cablul cu care sunt legate și visează la o primăvară care parcă e tot mai departe. Partenere întru hibernare, sunt sigur că abia așteaptă să zburde pe străzile orașului… Și câte mai sunt ca ele…

bicicleta si motocicleta in hibernare

Împart același destin, de vehicule care îți oferă o extraordinară senzație de bucurie…. atunci când le folosești, numai că nu pot fi folosite 12 luni pe an. Nu în România. Și nu neapărat din cauza vremii. Deși prognozele sunt încă neplăcute pentru cei care împart drumurile pe 2 roți, fie motocicliști sau bicicliști, ianuarie s-a terminat. Mai e fe-martie… și gata. Nu că nu s-ar putea merge și acuma, se poate, se merge și se merge bine… însă este foarte multă mizerie și după o ieșire de câteva minute, ai de spălat și vehicul și echipament de nu îți vine să repeți ieșirea.

Așa că până ce vremea va fi mai potrivită pentru ieșiri, stăm și ne uităm la atât de dragile noastre biciclete, sorbind un vin fiert din cănile de la Bate Șaua.

cana Bate Saua


Posted

in

,

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© Alex. Burlacu