Prim-Sinistrul României dl. Victor Ponta suferă de Alzheimer?

Sau fumează mai mult decât poate duce?… Oricum, are clar o problemă mare, mare de tot cu memoria personală.
Și dacă până aseară mai aveam dubii, acum m-am convins… ultima declarație care m-a făcut să mă întreb ce mama naibilea mai caută ăsta ca șef al Guvernului este cea legată de buget: “Trebuie să spunem adevărul. Dacă rămâneam cu bugetul aprobat de Guvernul Boc, România se închidea la 1 noiembrie”, a declarat Victor Ponta la Iaşi. (Citat de la tembeliziunea de casă a USL – RTV)
Și tot ieri, la Pro TV ce aud – “Prioritatea numarul 1 in acest moment a Guvernului este finalizarea anului 2012, pentru ca incepand cu 15 noiembrie, asa s-a prevazut anul trecut in buget, nu exista nicio resursa pentru functionarea spitalelor, pentru ministerul Administratiei si Internelor, pentru o parte din pensii

De ce spun că are memoria scurtă? Pentru că tocmai guvernul condus de el a făcut ultima rectificare bugetară la sfârșitul lunii August când își dădea cu bordura-n piept că (citez) – Guvernul a asigurat bani în buget pentru a reîntregi salariile şi pensiile tăiate în 2010 “de către Traian Băsescu şi Guvernul Boc” (am ales iRealitatea pentru acest citat).

Nu cred că mai e ceva de zis, doar (poate) că joaca de-a guvernarea nu face deloc bine în pragul iernii… Poate că au jucat ca la loz în plic… N-au nimerit-o cu prima sumă… mai trag o dată.. dar tare-s curios până la sfârșitul anului de câte ori se vor prinde că nu au prevăzut bani pentru (cel mai probabil) păcura necesară CET-urilor, pentru motorina și sarea care va menține drumurile deschise (deși e probabil să fie luați prin surprindere de calendar) etc.

Foto © Mondo News

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© Alex. Burlacu