Robin Williams amendat pentru că a mers cu bicicleta pe trotuar

În New York există de mulți ani o lege locală care interzice mersul adulților cu bicicleta pe trotuar. Excepție fac doar cei care sunt însoțiți de copii pe biciclete. În rest, bicicliștii sunt obligați să folosească drumurile publice împreună cu restul vehiculelor. Până aici nimic nou sau anormal. Diferența dintre acele locuri și altele mai bine cunoscute nouă este că acolo, există unii care au grijă ca legile să fie aplicate.

 

 

Cea mai recentă “victimă” celebră a acestei legi a fost Robin Williams. Acesta a declarat săptămâna trecută în emisiunea “The View” de la CBS că, în timp ce mergea pe trotuar cu bicicleta, a auzit în urma sa sirena poliției, apoi i s-a cerut să oprească. După ce a fost identificat și deoarece în acel moment nu existau pietoni pe trotuar, a scăpat de amendă și a plecat mai departe doar cu un avertisment scris din partea poliției.

“Am o bicicletă de pistă single-speed și purtam o cagulă care mă face să arăt ca un terorist sau traficant de droguri” a declarat în cadrul emisiunii Robin Williams.

Morala întâmplării ar fi că poți încălca chiar și legea dacă ai fost Mrs. Doubtfire

Foto © Wenn

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2009-2019 Alex. Burlacu
%d bloggers like this: