Se întâmplă Ciclopromenada 3 – 11 Septembrie 2009

Ei da, se întâmplă:)

via @cyberculture.ro

Detalii complete pot fi găsite pe pagina cyberculture.ro. Mai jos este un text preluat din pagina evenimentului.

Ciclopromenada 3

Ediţia a treia din seria ciclopromenadelor nocturne va fi în 11 septembrie. Iată detaliile practice, unele deja anunţate, altele fiind noi.

DOTARE

Legea spune că trebuie să aveţi un act de identitate la voi. Trebuie să aveţi ochi de pisică în faţa şi în spatele bicicletei şi o lumină albă în faţă şi una roşie în spate. Dacă nu aveţi altă posibilitate, legaţi o lanternă mică de ghidon. E bine să purtaţi şi vestă reflectorizantă şi cască, dar aceste elemente sunt opţionale în cazul nostru, pentru că circulăm pe drumuri urbane luminate.

ÎNTÎLNIREA

Ne întîlnim în spatele Muzeului Naţional de Istorie, pe Str. Franceză, la scena ONGFest, în 11 septembrie, de la 23.30. Ne trecem pe tabelul de contacte pentru că vrem să mai păstrăm legătura şi să ştim unii de alţii. Este posibil ca o firmă de răcoritoare să ne ofere ceva de băut şi Mai Mult Verde să ne doteze cu brăţări fosforescente. Veţi mai primi un flyer cu traseul şi micile reguli de deplasare.

PLECAREA

Plecăm la ora 24, încercăm să fim deci punctuali la întîlnire. Coordonatorii de traseu vor da startul. Aceştia vor purta semne distinctive (încă nu ştiu care vor fi acelea) şi vor avea staţii de emisie-recepţie, ca să nu ne mai pierdem unii de alţii, ca la ediţiile trecute.

TRASEUL

De data asta, este ceva mai lung, dar asta aţi spus că doriţi mulţi dintre voi. Dacă vi se pare obositor, vă puteţi alătura nouă în punctele de oprire, dar eu vă încurajez să staţi cu noi de la început pînă la sfîrşit. Este posibil ca în punctele de oprire să fie băuturi răcoritoare gratuite.

Cal. Victoriei – P-ţa Naţiunile Unite – Spl. Independenţei – Bd. Cantemir – Parcul Tineretului – Bd. Şincai – Bd. Nerva Traian – Bd. Unirii – P-ţa Alba Iulia – Bd. Unirii – P-ţa Unirii – P-ţa Universităţii – P-ţa Romană – P-ţa Victoriei – P-ţa Charles de Gaulle – Bd. C. Prezan – P-ţa Presei Libere – retur prin P-ţa Victoriei – Cal. Victoriei

Punctele de oprire (5 minute fiecare, eventual 10 minute la Piaţa Presei Libere):

Parcul Tineretului (la terenul de baschet, vizavi de Liceul Şincai), P-ţa Alba Iulia, P-ţa Presei Libere.

Am încropit o hartă pe Google Maps cu acest traseu (daţi pe Satellite). Cu albastru e dusul, cu roşu e întorsul.



Posted

in

by

Comments

One response to “Se întâmplă Ciclopromenada 3 – 11 Septembrie 2009”

  1. Aaron@LED Bike Lights Avatar

    Thanks for sharing. Good thing there is Google Translate ;).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© Alex. Burlacu