“The Potential Inside” – un nou film cu și despre cicliști

Am descoperit de curând “The Potential Inside“, o nouă dramă americană în care acțiunea se desfășoară în lumea ciclismului. Nu pot spune că este la nivelul lui Quicksilver (filmul care mi-a marcat copilăria 🙂 ) dar, pare a fi un film interesant de văzut. În acest film îl veți putea vedea printre alții pe Jeremiah Bishop, care-și joacă propriul rol.

Povestea filmului este următoarea: Chris Carmik, un fost ciclist, are oportunitatea de a reveni în lumea ciclismului antrenând un începător care pare a promite mult. Deși acest lucru nu este ce-și dorea, Chris acceptă să-l pregătească pe Jake (ciclistul începător) și, în încercarea de a-și învinge propriile temeri și limitări îl duce pe acesta din urmă în lumea bună a cicliștilor profesioniști.

Avem aici ocazia să vedem la lucru metode de antrenament de top, rezultate ale celor mai noi tehnologii și altele asemenea.

youtube::FsK51tTwVPs::

Ca o concluzie, acest film se merită a fi cumpărat. E puțin probabil să-l vedem în cinematografele din România, așa că cei care-l vor dori… vor fi nevoiți să-l ia de pe amazon.

Site-ul filmului este: http://www.thepotentialinside.com/index.php


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© Alex. Burlacu