“Descoperă-te în necunoscut” este numele noului tur în care porneşte Anton Duma

Promiteam când am scris despre întâlnirea la cafea cu Anton Duma că vor reveni cu detalii despre noul sau tur european, însă nu aveam o confirmare a datelor următoarelor acţiuni.

Acuma, s-a votat 🙂 – lansarea oficială a turului european “Descoperă-te în necunoscut”  – partea a doua va avea loc pe 29 Iunie 2011, începând de la ora 17, la Centrul de Informare în Cicloturism “BateŞaua” din Şoseaua Iancului nr. 100, sector 2, Bucureşti (desen localizare).

Geo BateŞaua amfitrionul evenimentului roagă pe toţi cei interesaţi să-şi confirme prezenţa la eveniment.

“Descoperă-te în necunoscut” – partea a doua va fi un tur cu ocazia căruia Anton Duma va trece prin 23 de ţări, pornind din România, prin Italia şi apoi spre ţările nordice via Marea Britanie.

Programul acestui eveniment va fi următorul:

 • Proiecţia filmului “Acasă pe pământ” realizat de Discovery România
 • Foto-montaj din călătorii
 • Obiectivele Turului “Descoperă-te în necunoscut” – partea a 2-a
 • Prezentarea itinerarului
 • Oportunităţi de parteneriat

Partenerii acestui tur sunt:

Radio România Actualităţi: http://pebicicleta.romania-actualitati.ro/

Asociaţia “BateŞaua să Priceapă Iapa”: www.batesaua.ro / www.hartavelo.ro

Publicaţia online BikeTime: www.biketime.ro.

După plecarea lui Anton la drum, noutăţile, pozele, filmele şi alte informaţii despre cum decurge turul vor putea fi găsite în următoarele locuri:

Neobosit susţinător al bicicletei şi cicloturismului românesc, Geo BateŞaua aşteaptă confirmarea prezenţei la eveniment a celor interesaţi la geobatesaua@batesaua.ro, dar şi la numerele de telefon: 0722 736694 sau 021 3159811.

6 thoughts on ““Descoperă-te în necunoscut” este numele noului tur în care porneşte Anton Duma”

 1. foarte tare… cu bicicleta aia vrea el sa mearga prin 23 de tari? Pff… am mai vazut pe la TV de astia care faceau tururi prin europa, dar aveau niste biciclete mai ciudate, ca un fel de chopper-e, stateau mult mai relaxati in sa, ziceai ca-s la cinema baietii 🙂

  Oricum, felicitari pt tentativa… c-o sa reuseasca sa duca la bun sfarsit “expeditia”, nu mai conteaza

  1. Salut,
   Cu bicicleta aia a mai făcut un tur 🙂
   Ăia de i-ai văzut, de fapt sunt din cei care fac doar show. Pe bicicletele alea, gen cruiser, dacă mergi mai mult de 10km te-ai scos… pe cât par de comode, pe atât sunt de nasoale la drum întins. Plus că nu ai manevrabilitatea necesară. Dacă te uiţi pe net după “touring bike” vei vedea că în general astfel de biciclete sunt asemănătoare cu cele de trecking (de unde şi denumirea) sau ciclocros.

 2. Va salut din Milano – Italia… incet, incet ma apropii de finishul primei etape din a doua parte al expeditiei.
  Vad ca se comenteaza de bicicleta… hm… oare chiar asa de mult conteaza cu ce bcicleta mergi… sau ce anume faci cu ea… ma rog nu prea vreau sa intru in detalii despre cum si in ce fel sa dai valoare bicicletei tale dar despre asta o sa mai vorbim desigur.

 3. Excellent web site. A lot of useful info here. I?m sending it to some pals ans also sharing in delicious. And obviously, thanks to your effort!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2009-2019 Alex. Burlacu
%d bloggers like this: